UAstream.Net » Програми » Hardlink Shell Extension 3.7.5.9
Hardlink Shell Extension 3.7.5.9

Додаток надасть можливість споруджувати жорсткі і символічні посилання NTFS в контекстному меню провідника. Тільки натисніть праву клавішу мишки на теці або файлу, для яких Ви бажаєте створити посилання, а також виберіть пункт меню "Запам'ятати джерело посилання". Перемістіться туди, де Ви бажаєте розмістити посилання і знову застосуємо контекстне меню.

Інструмент створює користувачам можливість творити посилання на файли і папки NTFS без використання Windows Resource KIT. Він встановлюється у вигляді динамічного доповнення оболонки Windows, що дозволяє вибрати файл або каталог, що будуть вживатися для зв'язку та розмістити посилання на їх результуючий каталог. Жорсткі посилання - інтегрована, але не занадто легко доступна, можливість системи Windows, яка робить синонім на ім'я файлу. Навіть сама Windows ніяк не зуміє відрізнити початкова назва від жорсткої посилання. Жорстка посилання може існувати лише в межах єдиного розділу з вихідним файлом. Символічне посилання зможете створювати як на папки, так і на файли. Вона призначена для зручного доступу до даних з різних місць файлової системи.


Інформація про програму:
Назва: Hardlink Shell Extension 3.7.5.9
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows XP / Vista / 7 / 8 (32/64)
Мова інтерфейсу: Багатомовний+Російська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: schinagl.priv.at
Розмір: 13,43 Мб


Скачати Hardlink Shell Extension 3.7.5.9

dfiles.ru
turbobit.net
letitbit.net
vip-file.com
uploaded.net
file-space.org
Скачати Hardlink Shell Extension 3.7.5.9 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.