UAstream.Net » Програми » NirLauncher Package 1.18.40 Portable
NirLauncher Package 1.18.40 Portable


NirLauncher Package - це пакет з більш ніж 170 невеликих утиліт , які можуть знадобитися при щоденному використанні комп'ютера. Включає в себе програми для відновлення паролів, інструменти для роботи з мережею, перегляд кеша браузерів, засоби для розробників, системні та дискові утиліти і багато іншого. Пакет NirLauncher не вимагає установки і може бути використаний з будь-якого USB-накопичувача. Всі утиліти в пакетах - повністю вільно розповсюджується програмне забезпечення, без будь-якого Spyware/Adware/Malware. Пакети включають різноманітність інструментальних засобів для свого щоденного комп'ютерного використання, включаючи утиліти перегляду втрачених паролів, контроль мережі, перегляд і витяг cookies, кешу, та іншої інформації. Для кожної утиліти Ви можете легко переглянути файл довідки або перейти до Web-сторінці. Залежно від розрядності системи, автоматично запускаються утиліти для x86 або x64 систем.

Увага!

Більшість антивірусних програм сигналізують про наявність в пакеті "троянів", Malware та потенційно небезпечного ПО, проте розробник заявляє,що NirLauncher не містить в собі вірусів і спрацьовування захисту є помилковими.

Особливості портативної версії:
Портативна версія від розробника і не вимагає установки на комп'ютер.

NirLauncher Package 1.18.40 Portable


NirLauncher Package 1.18.40 PortableNirLauncher Package 1.18.40 PortableNirLauncher Package 1.18.40 Portable


Версія програми: 1.18.40
Офіційний сайт:
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Мова інтерфейсу: Російська
Лікування: не потрібно
Розмір: 30 MB
Системні вимоги:
Windows® 2000/XP/2003/Vista/2008/7

Скачати NirLauncher Package 1.18.40 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.