UAstream.Net » Програми » TextExpander 4.2
TextExpander 4.2


TextExpander - боєць невидимого фронту.... Функція TextExpander - автоматично замінювати вводиться з клавіатури текст іншим. Але, на відміну від стандартної автозаміни OSX, ця програма для Mac має масу цікавих возможностей.С допомогою цієї утиліти зручно вставляти стандартні заготовки тексту, HTML-код, частини markdown-розмітки, щоб кожен раз не набирати їх заново. Наприклад, ви часто вставляєте свій домашній адресу листа, чи працюєте з номерами гаманців Webmoney або Яндекс.Деньги. TextExpander дозволить легко вводити всі ці дані за допомогою буквеної або буквено-цифровий абревіатури.

Додаткова інформація:
Автозаміни в TextExpander називаються Snippets. Для того, щоб додати нові фрагменти, необхідно ввести бажану абревіатуру і відповідний їй текст у вікні утиліти. Зазначимо, що TextExpander може підставляти не тільки простий, але і форматований текст, картинки.
У версії 4.0 з'явилися вкладка Fill-ins, яка дозволяє ще більше автоматизувати і спростити введення.
За допомогою цих параметрів можна вносити ручні або механічні зміни в сніппет при його вставки.
Якщо в шаблоні присутній якийсь з елементів Fill-ins, то при автозаміні ви побачите приблизно ось таке вікно.
Наше завдання - вибрати потрібні опції і натиснути ОК.
Ця чудова функція дозволяє об'єднати в один кілька різних шаблонів і автоматизувати те, що раніше доводилося правити руками після вставки.
Одна з дуже зручних фішок TextExpander - можливість поєднувати скорочення в групи, а потім синхронізувати через Dropbox, що дозволить миттєво розгорнути всі дані на будь-якому комп'ютері (наприклад, якщо ви хочете мати скорочення і вдома і на роботі).
У новій версії з'явилася підтримка новеньких Retina-дисплеїв MacBook Pro, а інтерфейс був повністю перероблений.
Мало є програми для OS X, які є настільки ж еталонними... Програма призначена для простих і прозаїчних цілей: скорочувати час при наборі, але за рахунок того, що вона справляється з цим ідеально - давно заслужила визнання
Принцип роботи програми дуже простий. Вводимо коротку абревіатуру (фрагментом), отримуємо замість неї великий фрагмент тексту. Але як завжди - все вирішують деталі.
Після запуску, Text Expander розміщує іконку в меню і спокійно там живе, працюючи з меню. Для створення фрагментів можна скористатися спрощеним інтерфейсом, що дозволяє ввести мінімум інформації. Але вся міць програми розкривається при створенні фрагментів з головного вікна програми. Справа в тому, що в текст фрагменту можуть входити різноманітні макроси, які будуть замінюватися на інші. Так ви можете вставляти дату, час, як цілком, так і частинами (наприклад, місяць або тільки хвилини), вставляти картинки, підставляти текст інших фрагментів, використовувати значення буфера обміну, управляти курсором, відправляти натискання різних клавіш типу ESC і табуляції і багато іншого.
Одним з основних нововведень 4-ої версії стала можливість створювати цілі форми з вибором опцій для заповнення. Припустимо, вам необхідно набрати шаблонне лист з ввічливою відмовою. При загальній подібності тексту, листів є відмінні частини, такі як звернення, текст, що описує від чого ми відмовляємося, і власне - чому ми це робимо.
Для початку створюємо новий фрагмент і заповнюємо його загальним текстом листа. В потрібні місця - додаємо «Fill-ins» - поля, які треба заповнити. Є 4 види полів: однорядкові, багаторядкові, поля, в яких можна вибирати з декількох варіантів, і поля, які містять текст, що включається опціонально. Всі варіанти полів налаштовуються під спливаючих діалогах, тому освоєння функції не займе багато часу.
Зберігши цей фрагмент, дивимося як він розгортається. В текстовому редакторі набираємо потрібний нам текст, і Text Expander показує вікно, в якому потрібно заповнити потрібні поля і вибрати опції. Після заповнення полів - отримуємо готовий лист.
Варто зазначити масу налаштувань, які дозволяють тюнінгувати програму по необхідності. Зокрема, налаштовується синхронізація через Dropbox, що дуже цінно у світлі наявності мобільної версії програми.
Якщо ви по роботі часто набираєте велика кількість одноманітного тексту - придивіться до Text Expander, він неймовірно спростить вашу роботу й дозволить заощадити масу часу.

TextExpander 4.2


TextExpander 4.2TextExpander 4.2TextExpander 4.2


Тип видання: OS X Software
Реліз відбувся: 09 грудня 2013
Підтримувана ОС: OS X 10.7 or later
Розробник: SmileOnMyMac, LLC
Мова інтерфейсу: Англійська, Іспанська, Італійська, Німецька та ін
Лікування: в комплекті
Тип ліки: кейген
Розмір: 10 MB
Системні вимоги:
OS X 10.7 (Lion) or later


Скачати TextExpander 4.2 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.