UAstream.Net » Програми » Path Finder 6.5 Build 1556
Path Finder 6.5 Build 1556


PathFinder - заміна стандартному Finder'у, пропонує своїм користувачам такі функції, як повна навігація за допомогою клавіатури, вбудований FTP-клієнт, робота з вкладками, індивідуальна настройка виду папок, зручний пошук, гнучке виділення файлів.

Інтерфейс Path Finder виглядає дуже знайомим: ті папки, що і в Finder, тільки з додаванням вкладок в стилі Safari і великою кількістю кнопок. Навігація така ж, як і в Finder, однак ви можете ще користуватися додатковими елементами навігації, такими як вкладки або посилання. Path Finder включив в себе кращі елементи браузера, тому якщо ви до цього користувалися Finder і Safari, з Path Finder ви будете почувати себе як вдома.
Додаткова інформація:
Вкладки, мабуть, найкращий графічний елемент у додатках і наш файловий менеджер не є винятком. Вкладками Path Finder дуже зручно користуватися. Ви можете не тільки завжди бачити, які папки у вас відкриті і як просто між ними перемикатися, ви також можете легко перетягувати файли між вкладками.
Ще одна відмінна функція - це набір вкладок, які, по суті, є окремими власними робочими областями. Це дуже зручно, наприклад, якщо ви працюєте над проектом і вам потрібен швидкий доступ до всіх відповідних папок, програм, завантаженнями. У наборах вкладок зберігаються папки, які були відкриті останній раз.
Drop Stack являє собою тимчасове сховище, де можуть знаходитися файли під час переміщення. Це спрощує процес переміщення файлів в нові директорії, наприклад, якщо ви чистите папку з завантаженнями.
Режим перегляду "двохпанельний провідник" Path Finder ділить вікно навпіл, так що ви можете бачити дві теки одночасно. Дуже корисно при порівнянні вмісту папок або переміщення файлів між папками. Кожна панель - це окремий файловий браузер. Ви можете перейти в такий режим перегляду, натиснувши на іконку внизу зліва.
Path Finder dual pane view
Перемикачі перегляду та секції дозволяють відображати додаткову інформацію в браузері. Вибравши іконку перемикача перегляду, екран внизу ділиться навпіл і з'являється відображення настроюється інформації про обрані файли. Секції роблять те ж саме, тільки дані про файли з'являються ліворуч, праворуч або знизу браузера.
Path Finder modules
У Path Finder є можливість фільтрувати файли за ключовими словами, розширення або типу (вікно пошуку праворуч угорі). Якщо ви хочете вибрати файли з набору якихось параметрів, клацніть на значок пошуку на панелі інструментів праворуч вгорі, введіть пошукове слово і натисніть "+", щоб додати параметри пошуку.
Утиліти
У Path Finder є додаткові інструменти для виконання деяких завдань, так що вам не доведеться запускати додаткові програми. Серед утиліт Path Finder: текстовий редактор, простий редактор зображень, модель запуску додатків, файловий архіватор.

Change List Version 6.5:
what's NEW
Версія 6.5:
• Fixed hanging issue some people experienced when launching Path Finder or opening Path Finder's application launcher (10.9 Mavericks).
• Fixed exceptions when saving image in the Image Editor (10.9 Mavericks).
• Fixed exceptions some people experienced when using Text Editor (10.9 Mavericks).
• Fixed drawers opening on start up (10.9 Mavericks).
• Better synchronization of tags with Mavericks Finder and some other applications which use OpenMeta specification (e.g. Yep).

Path Finder 6.5 Build 1556


Path Finder 6.5 Build 1556Path Finder 6.5 Build 1556Path Finder 6.5 Build 1556


Тип видання: OS X Software
Реліз відбувся: 02 січня 2014
Підтримувана ОС: OS X 10.7 +
Розробник: Cocoatech
Мова інтерфейсу: Російська, Англійська та ін
Лікування: в комплекті
Тип ліки: патч-кейген
Розмір: 26 MB
Системні вимоги:
OS version: 10.7 or higher
64 bit

Скачати Path Finder 6.5 Build 1556 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.