UAstream.Net » Ігри » Jagged Alliance: Collectors Bundle (2013)
Jagged Alliance: Collectors Bundle (2013)

Jagged Alliance: Back in Action - це нова частина знаменитої серії, визнаної класикою ігрової індустрії. Оновлена стратегія зазнала чимало змін - переробці піддалися графічна оболонка і користувальницький інтерфейс. Це зрадило грі абсолютно новий, сучасний вигляд. Сюжет гри перенесе вас у вигадану країну Арулько, де вся влада виявилася зосередженої в руках жорстокого диктатора. Тільки невеликий загін з повстанців виявляється здатним протистояти підступному узурпатору. Саме вам належить узяти на себе командування силами опору, чий успіх буде обов'язково ознаменований перемогою над пануванням насильства і терору.

Jagged Alliance: Crossfire - це повноцінне додаток до знаменитої тактичної рольовій грі Jagged Alliance: Back in Action. У ньому ви зустрінете нових найманців, відвідайте нові місця та отримайте можливість використовувати нові види озброєння, щоб вирішити виникаючі тактичні завдання. Шанувальники фірмового гумору і перевіреної десятиліттями реалістичною бойової системи Jagged Alliance також не залишаться розчарованими.

Особливості гри:
Jagged Alliance: Back in Action
Новий погляд на улюблену гру. Серія Jagged Alliance, яка отримала визнання і любов безлічі гравців, постане перед вами в абсолютно новому вигляді.
Для перемоги всі засоби хороші. Поєднуйте навички стратега, дипломата і командира, що веде свій загін самим епіцентр битви. Тоді-то ворог вже точно буде переможений!
Високий рівень автентичності. Ви зіткнетеся з відпрацьованою тактикою ведення бою і реалістичними видами озброєння.
Створи боєздатний загін. Зберіть свій унікальний загін, вибираючи з більш, ніж шістдесяти найманців, що володіють унікальними навичками.
Навчання членів загону. Майстерність ваших товаришів по зброї не стоїть на місці. Ви можете навчати їх, підвищуючи рівень боєздатності своїх військ.
Боротьба за вплив та ресурси. Захоплюйте табірні стоянки і шахти, збільшуючи грошові потоки для повстанських потреб.

Jagged Alliance: Crossfire
Покращена система тактичного бою “Plan ‘n’ Go” дозволить стратегічно запланувати дії вашої команди під час майбутньої сутички і побачити їх виконання в реальному часі.
Команду поповнять 10 нових найманців, тим самим довівши загальне число бойовиків до 50. Кожен з них володіє унікальними навичками, власними слабкостями і неповторним характером.
10 нових карт, які кинуть виклик вашому військовому генію. Безжальні обмерзлі ущелини, вузькі долини і покриті снігом кручі відкривають масу можливостей для засідок, чудово підходять для перестрілок і надають безліч укриттів від ворожого вогню.
Нова кампанія, що складається з численних місій, пропонує вам більше 15 годин гри.
Нова зброя, нові супротивники і нове спорядження - оскільки справи з екіпіровкою йдуть не кращим чином, вашим найманцям доведеться задовольнятися застарілим озброєнням і миритися з нестачею боєприпасів.
Серія Jagged Alliance ще ніколи не виглядала так добре. Значно поліпшена графіка, новий AI супротивників і перероблений інтерфейс дозволять вам насолодитися грою в повній мірі, в той час як оптимізований код і регулярно виходять оновлення гарантують її високу продуктивність.

DLC:
Jagged Alliance Collectors Bundle входять:
Jagged Alliance - Back in Action
Jagged Alliance - Crossfire

Сюжетні доповнення:
Jagged Alliance - Shades of Red DLC
Jagged Alliance - Point Blank DLC

Набори обмундирування:
Jagged Alliance - Desert Specialist Kit DLC
Jagged Alliance - Urban Specialist Kit DLC
Jagged Alliance - Jungle Specialist Kit DLC
Jagged Alliance - Night Specialist Kit DLC

Установка:
1. Змонтувати образ в DAEMON Tools або Alcohol
2. Встановити гру вибравши setup.exe.
3. Скопіювати вміст папки PROPHET в папку з грою
4. Грати

Інформація про гру
Назва: Jagged Alliance: Collectors Bundle
Рік випуску: 2013
Жанр: Strategy, Real-time, Tactical, 3D
Версія гри: 1.13g / 1.01
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова озвучення: Російська / Англійська
Таблетка: Присутній (PROPHET)
Розмір: 2,97 Gb

Системні вимоги:
v Операційна система: Windows XP, Vista, 7
v Процесор: Core 2 Duo 2,4 GHz, AMD Athlon X2 4200+
v Оперативна пам'ять: 2 Гб (XP) / 2 Гб (Vista / 7)
v Відеокарта: GeForce 8800 GT / Radeon HD 2600
v Звукова карта: Сумісна з DirectX 9.0c
v Вільне місце на жорсткому диску: 3 Гб

Jagged Alliance: Collectors Bundle (2013) Jagged Alliance: Collectors Bundle (2013) Jagged Alliance: Collectors Bundle (2013) Jagged Alliance: Collectors Bundle (2013)

Скачати Jagged Alliance: Collectors Bundle (2013)
Скачати Jagged Alliance: Collectors Bundle (2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.