UAstream.Net » Програми » Driver Genius Professional Edition 12.0.0.1211 Final V3 RePack by Alker + Portable
Driver Genius Professional Edition 12.0.0.1211 Final V3 RePack by Alker + Portable


[b]Driver Genius Professional[/b] - програма для управління драйверами (створення резервних копій, відновлення пошкоджених версій, оновлення і видалення непотрібних), що має також деякі можливості для діагностики апаратного забезпечення. Driver Genius дозволяє в автоматичному режимі знайти необхідні драйвери для всіх пристроїв, використовуючи дані про встановлені в систему пристроях. Підтримується робота з більш ніж 30 тисячами різних материнських плат, відеокарт, звукових і мережевих карт, модемів, моніторів, клавіатур, мишей, відеокамер і т.д. База програми постійно оновлюється.

Особливості програми:
Архівування всіх і окремих драйверів, архівування тільки драйверів, не поставляються з операційною системою.
Відновлення драйверів з раніше створених архівів.
Можливість автоматичного приміщення драйверів в ZIP-архів, у тому числі саморозпаковується.
Ідентифікація невідомих пристроїв, пошук і оновлення драйверів, оновлення драйверів через інтернет (тільки версія Professional).
Простий і зручний майстер архівації/відновлення.

[b]Driver Genius 12 (Версія: 12.0.0.1211)
Нові можливості:[/b]
1. Повна підтримка для Windows 8 і Windows Server 2012
Driver Genius 12 тепер повністю підтримує офіційні Windows 8 і Windows Server 2012. Driver Genius може запропонувати самі останні версії драйверів для Windows 8 системи.
2. Розширення апаратних кадастрової інформації
Розширення Hardware Info може підтримувати для новітніх Intel / AMD CPU і GPU, включаючи NVIDIA Quadro K1000M, K2000M, K3000M, K4000M, K5000M, GeForce GTX 650M, GeForce GTX 680M, NVIDIA GeForce GTX 660 Ti, GeForce GTX 650 і Tesla K10, Quadro K2000, K2000D, K600, NVS 510, K5000, VGX K1, K2 VGX / AMD FirePro V3900, V4900, V5900, W600, W5000, W7000, W8000, W9000. Вона може підтримувати більш апаратних датчиків і пропонувати більш точні апаратні температури. Оптимізована швидкість виявлення обладнання --- зростуть на 40%.
3. Система моніторингу стану здоров'я висока температура призведе до зниження стабільності і продуктивності апаратного пристрою, навіть пошкоджені.
Driver Genius 12 може контролювати температуру процесора, відеокарти, жорстких дисків оцінка в режимі реального часу, щоб запобігти пошкодження системи від перегріву заздалегідь. Поліпшення: 1 . Новий менеджер завантаження драйверів Новий менеджер завантаження драйверів збільшилася швидкість завантаження --- 12% швидше і фіксується скачать Проблема флеш-вікна. 2. Оптимізоване використання пам'яті Driver Genius 12 займає мало системних ресурсів, ніж Driver Genius робить --- зниження на 50% -60% використання пам'яті нормально, але працює швидше. 3. Підтримка 80000 плюс апаратних пристроїв. Оптимізована структура бази даних робить оновлення драйверів сканування швидше і точніше. Driver Genius тепер підтримує більше 80000 пристроїв, і їх число продовжує зростати. Це дуже важливо, щоб водії оновлення. Не тільки для підвищення стабільності системи, але і для залучення повну продуктивність обладнання. 4. Оптимізована резервного копіювання драйверів швидкість резервного драйверів тепер збільшився на 50%. Це займе не більш 1 хвилини для резервного копіювання драйверів. Додано пакет драйверів цілісності сканування Виправлено відсутність "кіт файлів і без попередження підпису драйверів проблема при відновленні водіїв. 5. Оптимізована видалення драйверів Покращена видалити драйвер модуля. Тепер програма видалення драйверів видаліть старі драйвера від "Driver Store 'повністю.

[b]Особливості складання:[/b]
1. Установка по можливості без зайвих маніпуляцій.
2. Установка програми може вимагати права адміністратора.
3. Збережені всі мовні локалізації та довідки. Додано можливість вибору мови програми: Russian, English, French, German, Italian, Spanish, Czech, Polish, Brazilian.
4. Для тихої установки можна використовувати додатковий параметр командного рядка: /s
5. Перед установкою програми обов'язково видаліть попередню.
6. Не виключаю помилкове спрацьовування антивірусів через відсутність цифрового підпису. Вірусів в роздачі немає! Якщо ваш антивірус буде блокувати програму, додайте її до виключення або відмовтеся від установки.
[b]Зміна на 22.12.2013:[/b]
У зв'язку з тим, що розробники DG змінили розташування сервера оновлення (борються таким чином), попередня версія перестала запускатися. так як мала прив'язку до цього сервера. Довелося терміново випустити нові збірки.
У збірках змінився спосіб завантаження бази драйверів, тепер використовується [b]LiveUpdate.exe.[/b]
Поки вони працюють і оновлюються, але обіцяти, що вони будуть функціонувати завжди - не можу.
Можливо дана збірка буде редагуватися.
1 Додано Portable версія програми [b]Driver Genius Professional Edition 12.0.0.1211 Final[/b]. Нова назва (DGStarter.exe).
2. При запуску [b]DGStarter.exe[/b], в тій же директорії створюється папка DriverGenius 12.0.0.1211. В ній будуть збережуться налаштування, а так само викачані драйвера.
3. При бажанні можна змінити мову інтерфейсу з Russian English, French, German, Italian, Spanish, Czech, Polish, Brazilian. Збережені всі довідки.
4. Для того щоб домогтися бажаного результату, читаємо інструкцію вище.
[b]Зміна на 29.12.2013:[/b]
1. Поправив збірку. Тепер після повторного запуску проблем базами немає. Тестував збірку, все було в нормі, хотілося б вірити в те, що і надалі все буде добре.
2. Для першого запуску потрібне підключення до інтернету! Буде оновлена версія програми, яка необхідна для оновлення бази драйверів.
3. Тепер програму можна оновлювати з самої програми вручну.
[b]Крім того:[/b]
- З-за скарг деяких користувачів в мережі на працездатність програми, довелося тимчасово відступити від нових версій і повернутися назад до 12.0.0.1211.
- Програма тестувалася на кількох ПК, перш ніж з'явитися в мережі. Якщо ж ви все-таки знайдете помилку, прохання не полінуватися, і залишити коментар. Таким чином, проблему можна буде своєчасно усунути, а недолік - виправити.

[b]Підредагована інструкція[/b]
1. Для того щоб отримувати актуальні оновлення бази драйверів потрібне підключення до инернету!
2. Запускати програму з ярлика [b]DGStarter[/b]. У вікні оновлення натиснути Далі (завантажується нова база драйверів). Після оновлення автоматично запуститься [b]Driver Genius Professional Edition[/b].
3. У нижній частині меню програми звертаємо увагу на версію бази даних, якщо дата оновилася, то натискаємо кнопку Почати перевірку.
4. Після перевірки на самі нові драйвера, вибираємо оновлюються драйвера і натискаємо на кнопку Далі.
5. В "Менеджері завантаження драйверів-програма сама запам'ятовує список нових драйверів і без жалю закриваємо програму.
6. [B]Driver Genius Professional Edition[/b] буде автоматично перезавантажений.
7. У новому вікні меню бачимо останню перевірку драйверів, натискаємо на кнопку [b]Почати перевірку[/b], потім Далі.
8. Після з'єднання з центром оновлення драйверів, вам стануть доступні всі драйвера, в тому числі і нові.
9. [b]!!! Увага !!![/b] Не оновлюйте програму з меню інтерфейсу програми [b]Driver Genius Professional Edition[/b], так як після цього вона не буде працювати, програма зажадає бабло для перереєстрації, а простіше кажучи - доведеться Вам деинсталировать її і робити повторну перевстановлення програми Driver Genius Professional Edition!!! Так як розробники DG змінили сервер оновлень, довелося виправити DGStarter.exe. Тепер DGStarter.exe (в портативної версії DGPortable.exe) при першому запуску оновлює програму з допомогою LiveUpdate.exe.
10. Якщо буде потрібно, тоді додайте модифіковані [b]DriverGenius.exe і DGStarter.exe[/b] (для портативної версії DGPortable.exe у виключення Ваших антивірусних програм, модифіковані екзешники може блокувати проактивний захист.
11. У системній папці з інстальованої версії програми лежить говорить сам за себе ярлик [b]by Alker[/b], якщо його видалити, то [b]DGStarter.exe[/b] працювати не буде. Прохання поставитися до цього з розумінням і не експериментувати з ним "методом наукового тику".

Driver Genius Professional Edition 12.0.0.1211 Final V3 RePack by Alker + Portable


Driver Genius Professional Edition 12.0.0.1211 Final V3 RePack by Alker + PortableDriver Genius Professional Edition 12.0.0.1211 Final V3 RePack by Alker + PortableDriver Genius Professional Edition 12.0.0.1211 Final V3 RePack by Alker + Portable


[b]Рік випуску:[/b] 2012
[b]Дата випуску збірки:[/b] 29.12.2013
[b]Версія:[/b] 12.0.0.1211
[b]Мова інтерфейсу:[/b] російська / multi
[b]Розробник:[/b] DriverSoft
[b]Сайт розробника:[/b]
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

[b]Автор збірки:[/b] Alker
[b]Розмір:[/b] 30 MB
[b]Системні вимоги:[/b]
• Windows 98/SE/ME/2000/XP/XP x64
• Windows Server 2003/2008/Server 2003/2008 x64
• Windows Vista/7 /Windows Vista/7 x64
• Windows 8, Windows 8 x64
[b]Таблетка:[/b] Не потрібно

Скачати Driver Genius Professional Edition 12.0.0.1211 Final V3 RePack by Alker + Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.