UAstream.Net » Програми » O&O Defrag Professional 17.0 Build 490 RePack by elchupakabra
O&O Defrag Professional 17.0 Build 490 RePack by elchupakabra


Одна з найвідоміших і найкращих програм для дефрагментації жорстких дисків на робочих станціях. Дозволить вам повернути втрачену продуктивність робочих станцій Windows. Дане рішення усуне фрагментацію файлів і розташує їх в потрібному порядку. Програма пропонує широкий вибір нових і унікальних функціональних можливостей, які дозволяють без зайвих зусиль оптимізувати роботу вашої системы.Для створення нового графіка, відповідно до якого буде виконуватися дефрагментація, і налаштування всіх його параметрів достатньо декількох клацань кнопкою миші. Завдяки підтримці нової технології OneButtonDefrag, програма здатна автоматично виконати настройку параметрів і адаптуватися до конкретних вимог вашої системи. Спеціально для користувачів мобільних пристроїв ми розробили технологію IntelligentPowerControl, яка переводить процес дефрагментації жорсткого диска в режим очікування при відключенні ноутбука від електричної мережі, збільшуючи тим самим час автономної роботи. При підключенні мобільного комп'ютера до електричної мережі дефрагментація автоматично поновлюється. Завдяки цьому продукту, аналіз і дефрагментація жорсткого диска виконується набагато швидше і ефективніше ніж будь-коли раніше. Продуктивність жорсткого диска підвищиться в 5-8 разів, навіть у тому випадку якщо ви вважали це неможливим!
Основні можливості:

Продукт може бути використаний в мережі в поєднанні з O&O Enterprise Management Console 2
Оптимізована для Windows Vista і XP
Менш використовує місця в порівнянні з попередньою версією
Автоматична настройка після установки на комп'ютер
Більш швидка дефрагментація жорстких дисків у порівнянні з попередньою версією
Автоматичний фоновий моніторинг дисків для негайної оптимізації системи
Розширена мережна функціональність у поєднанні з O&O Enterprise Management Console 2

Установка:


O&O Defrag Professional 17.0 Build 490 RePack by elchupakabra


O&O Defrag Professional 17.0 Build 490 RePack by elchupakabraO&O Defrag Professional 17.0 Build 490 RePack by elchupakabraO&O Defrag Professional 17.0 Build 490 RePack by elchupakabra


Версія програми: 17.0 Build 490
Офіційний сайт:
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Мова інтерфейсу: Російська, Англійська
Лікування: не потрібно
Розмір: 13 MB
Системні вимоги:
Windows XP / Vista / 7 / 8

Скачати O&O Defrag Professional 17.0 Build 490 RePack by elchupakabra скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.