UAstream.Net » Дизайн » Paint NET 4.0 5105.6977 Alpha
Paint NET 4.0 5105.6977 Alpha


Paint.NET - простий, але потужний і зручний редактор графіки. Позиціонується як відмінна заміна стандартному MS Paint з постачання Windows. Підтримувані формати: BMP, IPEG, PNG, TIF, GIF, TGA і власний формат PDN. Основні можливості: роботи з шарами, застосування ефектів, робота зі сканером і камерою, корекція червоних очей, масштабування від 1% до 3200%. Можливе розширення плагінами.

Додаткова інформація:
Простий інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс
Всі особливості і елементи інтерфейсу проектувалися з розрахунком на те, щоб користувач негайно приступив до роботи.
Шари
Як правило, тільки дорогі платні програми для роботи із зображеннями уміють працювати з шарами. Paint.NET надає цю можливість безкоштовно.
Потужні інструменти
Paint.NET має потужні, але прості інструменти для роботи з векторною графікою, виділення (чарівна паличка), клонування зображень, а також простий текстовий редактор, інструменти для масштабування (від 1% до 3200%) і заміни кольору.
Необмежена історія.
Для виправлення можливих помилок допущених в процесі редагування фотографій або малюнків в програмі Paint.NET передбачена функція історії. Кожна ваша дія може бути видалена і потім відновлено знову. Довга історії обмежується тільки доступним дисковим простором.
Спеціальні ефекти
Paint.NET містить безліч спеціальних ефектів для поліпшення зображень. Окрім стандартних, знайомих нам по аналогічних платних програмах, присутній також унікальний ефект - 3D обертання. Як зазвичай, присутні і такі незамінні функції як яскравість зображення, контраст, відтінок, насиченість і т.п.
Плагіни
Для графічного редактора Paint.NET розроблено безліч плагінів, що збагачують можливості програми або просто додають нові спецефекти.

Paint NET 4.0 5105.6977 Alpha


Paint NET 4.0 5105.6977 AlphaPaint NET 4.0 5105.6977 AlphaPaint NET 4.0 5105.6977 Alpha


Версія програми: 4.0 5105.6977
Офіційний сайт:
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Мова інтерфейсу: Російська, Англійська та інші
Лікування: не потрібно
Розмір: 6 MB
Системні вимоги:
· Windows 7 SP1 або новіша, Windows 8 і 8.1
· Windows Server 2008 R2, 2012 2012 R2 або більш пізньої версії
· Windows XP, Windows Vista і Windows Server 2008 не буде працювати

Скачати Paint NET 4.0 5105.6977 Alpha скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.