UAstream.Net » Програми » VueScan Pro Final v9.4.19
VueScan Pro Final v9.4.19


VueScan - програма для роботи зі сканерами HP, Minolta, Nikon, Polaroid, Epson, Canon і іншими. Може працювати з внутрішньої глибиною кольору. VueScan підтримує автоматичну і ручну настройку більшості параметрів і пакетний режим сканування. Підтримується більше 500 моделей сканерів з певним перевагою у бік слайд-сканерів - Nikon, Minolta, Polaroid, Microtek, Epson.
Передбачено автоматичне видалення дефектів зображення за рахунок каналу інфрачервоного сканування і багатопрохідний сканування з подальшим усередненням результату - для придушення власних шумів сканера. Є фільтри придушення зерна, нерізкого маскування і видалення паразитного відтінку оригіналу. Є засоби ручного коректування динамічного діапазону і градаційною характеристики (незалежно по каналах R, G, B).

Основні можливості програми:
• Потужний алгоритм сканування;
• Покращене автоматичне розпізнавання USB і мережевих сканерів;
• Виправлена проблема з деякими сканерами серії Canon MP;
• Підтримка більше 1200 моделей сканерів;
• Створення документів після сканування (PDF, TXT, JPG);
• Майстер налаштувань;
• Інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс.

Доп. інформація:
У більшості випадків, стандартний драйвер пристрою має украй обмежені можливості по регулюванню параметрів сканування. Використовуючи часто приховані можливості конкретного сканера, VueScan дозволяє гнучко налаштувати процес обробки зображень, включаючи розвинену цветокоррекцию, можливості многопроходного і пакетного сканування, апаратну регулювання експозиції, вибір максимальної глибини кольору і формату для файлів. Великий інтерес представляє функція збереження вихідних даних сканера в файл (raw file) і подальша обробка цих даних при вимкненому пристрої, що позбавляє від необхідності повторного сканування оригіналів і збільшує ресурс обладнання.
Застосування VueScan особливо актуально при роботі з прозорими оригіналами (негативи, слайди), оскільки в програмі міститься інформація про колірні характеристики більше 150 типів плівок. Мова йде, насамперед, про масці кольорового негативу, яка може сильно відрізнятися у різних плівок і виробників. У програмі передбачений прямий вибір маски зі списку поширених плівок, а також можливість ручного регулювання колірних компонентів маскуючого шару. Користувальницькі налаштування можна зберігати в спеціальний файл, що дозволяє створити індивідуальні профілі для кожного виду робіт.

VueScan Pro Final v9.4.19

VueScan Pro Final v9.4.19VueScan Pro Final v9.4.19VueScan Pro Final v9.4.19


Рік/Дата Випуску: 2013
Версія: v9.4.19
Розмір: 32bit-64bit
Мова інтерфейсу: Багатомовний (російська присутній)
Таблетка: Присутній
Розмір: 16 MB
Системні вимоги:
Windows 8, 7, Vista, XP, 2000

Скачати VueScan Pro Final v9.4.19 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.