UAstream.Net » Програми » ISO to USB 1.3
ISO to USB 1.3

Маленька безкоштовна програма, що виконає запис образу ISO на USB пристрій. Це можуть бути карти пам'яті, флеш-накопичувачі USB, так і інші пристрої збереження інформації, що підключаються через порт USB. Для систем Windows може створити з ISO завантажувальну флешку.

Файл образу ISO є поширеним для зберігання даних з CD / DVD дисків. Він може включати весь вміст диска, включаючи і запис для завантаження. Утиліта зуміє зберегти файли образу ISO на USB диск, і Ви зможете носити його з собою і використовувати на будь-якому комп'ютері. Інтерфейс користувача колосально нескладний, Вам лише треба обрати файл ISO, а також привід USB, на який буде записаний, потім натисніть кнопку "Burn". USB диск отформатируется так абсолютно всі файли образу будуть записані на нього. Для створення завантажувальної флешки, встановіть перед записом відповідний прапорець У утиліти немає ніяких складних налаштувань, застосовувати її досить просто. З нею можна створити завантажувальні диски USB для Windows (включаючи Windows 8.1). Зараз підтримується завантажувальні флешки тільки для Windows, як BOOTMGR так і NTLDR. Може створюватися USB диск з системами файлів NTFS, FAT, FAT32, ExFAT. Якщо Ви робите завантажувальний USB диск, пропонується система файлів FAT32.


Інформація про програму:
Назва: ISO to USB 1.3
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: isotousb.com
Розмір: 2,15 Мб


Скачати ISO to USB 1.3 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.