UAstream.Net » Ігри » Grand Theft Auto Vice City Stories (2013/Rus)
Grand Theft Auto Vice City Stories (2013/Rus)

Назад у минуле! Будучи солдатом Вік Венс добре орієнтувався в житті. У нього була робота, головне завдання якої - захищати. І він захищав, як вмів, проте неквапливому плину буднів прийшов кінець. Хлопця звільнили зі служби, викинувши на вулицю. Чим заробляти на хліб? Як утримувати сім'ю? Ні юридична справа, ні стоматологія, ні інші грошові професії не були близькі Віку. Він звик покладатися на силу м'язів, зброю і свій аналітичний склад розуму.

Цих якостей мало для успішної кар'єри в бізнесі або політиці, але цілком достатньо, щоб не пропасти на вулицях. У 1984 році містечко Вайс Сіті жив відразу за двома законами: офіційним кодексом і «по понятіям». Не рахуючись з поліцією, бандитські угруповання боролися за окремі райони, займалися рекетом і грабежами. В їх середовищі Вік відчув себе більш-менш звично: зброя і м'язи тут опинилися в ціні. Але Венс не був би Вэнсом, удовлетворись він місцем «шістки» в кровожерної банди. Вік починає сходження на вершину кримінального Олімпу, однак йому потрібна допомога - ваша допомога!

Особливості гри:
•Пішки не дійти до мети! Щоб заробити повагу злочинних донів, потрібно провернути безліч справ, побувавши в сотнях самих злачних місць Вайс Сіті. Обійти їх пішки нереально, тому Вік використовує транспорт. Звичайно, не громадський, а особистий. Обзавестися новеньким седаном, мікроавтобусом, мотоциклом або цілим трейлером дуже легко: достатньо зупинити машину на дорозі і витягнути з-за керма її законного власника.

•Доберемося повітрям і морем! На дорогах далеко не завжди безпечно. Поліція може затиснути у вузькому провулку, а конкуренти намагаються розстріляти машину з автоматів прямо у дворі. Для тих, хто віддає перевагу менше ризику, є альтернативні засоби пересування: катери і вертольоти. На воді і в повітрі набагато більше простору для маневру.

•Зброя - мистецтво переконувати! Не всі кримінальні авторитети погодяться з вашими претензіями на роль злочинного дону. Їх вірні люди не раз і не два намагатимуться позбутися від Віка. Однак пістолети, автомати, гвинтівки і гранати у його руках - надійні контраргументи в будь-якій суперечці.

•Згадаймо молодість! Grand Theft Auto: Vice City Stories повертає неповторну романтику вісімдесятих. Стиль одягу, музика, дизайн автомобілів і навіть архітектура - все працює на чарівну атмосферу.

Назва: Grand Theft Auto: Vice City Stories
Жанр: Action, Adventure
Мова: Російська
Формат образу гри: ISO
Розмір:1.01 GB
Вимоги до прошивці: 5.00 М33-6

Скачати Grand Theft Auto Vice City Stories (2013/Rus)
Скачати Grand Theft Auto Vice City Stories (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.