UAstream.Net » Ігри » Worms: Clan Wars (2013/Eng/RePack by ProT1gR)
Worms: Clan Wars (2013/Eng/RePack by ProT1gR)

Виходить виключно на ПК, гра Worms™ Clan Wars об'єднує разом друзів і сім'ї у благородному прагненні до самовдосконалення, світового панування і будинків, що вибухають вівцям.

Worms™ Clan Wars - це найбільша і найкраща на сьогоднішній день гра з серії Worms™. Більше черв'яків, більше місцевостей, більше динамічної води, більше зброї і більше опцій налаштування, ніж коли-небудь раніше. При розробці Worms™ Clan Wars ми забезпечили можливість насолодитися всіма перевагами апаратного забезпечення для ПК наступного покоління. Доступні чудові тривимірні відеоматеріали (із збереженням класичного двомірного ігрового процесу) з новими ефектами освітлення, нові опції, допомагають користувачам спілкуватися один з одним, чудові доповнення для поліпшення однокористувальницької гри і ще більше всього того, що може знайти поклонник Worms.

Ключові особливості:
* Формуй клани, завоюй світ : Об'єднайся з друзями та іншими гравцями Worms™ Clan Wars, щоб сформувати грізну команду; назви свій клан, розроби власну емблему, висувай інших гравців на пости лідерів і командирів. Реєструй свій клан в лізі і бийся разом з іншими, щоб залишити свій слід в таблиці лідерів. Ніхто не хоче мати порожній шафа для трофеїв! Підтримуй зв'язок з друзями і недругами з допомогою WormNET, власної передпокою ігри і системи чату. Кожен клан має власний канал чату, а ряд інших каналів нагоді для гравців, які мають абсолютно різні смаки! Виходь в Інтернет, щоб просто відвиснути, поговорити, найняти нових учасників або знайти ігри. Залишайся на зв'язку з грою, коли знаходишся в дорозі, завдяки супутньому мобільному додатком (браузер, iOS і Android). Це найкраща колективна гра в Інтернеті у Worms™ всіх часів і народів!
* Також чудовий однокористувацький ігровий процес: Сюжетний режим додає різноманітності, вперше представляючи хитромудрі пристосування, що діють на основі законів фізики. Безліч цікавих машин додає гостроти ігрового процесу і робить одиночне проходження Worms™ ще більш веселим! Зміст однокористувальницької гри не в тому, щоб сіяти лише смерть і знищення, але і в налагодженні хитромудрих хитних мотузяних мостів і порятунок друзів з смертельно небезпечних пасток! Гравець витрачає набагато більше часу на гру і значно менше часу в очікуванні, поки його комп'ютерний суперник зробить постріл.
Займися справою разом з Майстерні Steam : Вважаєш, що маєш художніми здібностями? Інтеграція Магазину Steam дозволить тобі проявити всю свою творчість! Тепер ти зробиш так, що прикиди твоїх черв'яків будуть саме такими, як ти захочеш. Импортируй власні тривимірні об'єкти і текстури в гру за допомогою окремого інструменту. Ти зможеш моделювати для своїх черв'яків головні убори, окуляри, вуса, дрібнички та надгробки. Можна створювати власну місцевість! Пишаєшся створеним? Опубликуй його в інтернеті завдяки Майстерні Steam!

Особливості ріпаку:
Нічого не вирізане / нічого не перекодировано
Час установки: ~2 хвилини
Автор Repack: ProT1gR

Назва: Worms: Clan Wars
Рік виходу: 2013
Жанр: Strategy / Action / 3D
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: Присутній [ FLT emu. ]
Розмір: 1021 Mb

Системні вимоги:
Операційна система: Windows® XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Процесор: 1 GB RAM
Оперативна пам'ять: 2 Gb
Відеокарта: NVIDIA® Geforce 9600GT, AMD® Radeon™ HD 3870
Звуковий пристрій: сумісне з DirectX 9.0c
Місце на жорсткому диску: 2.2 Gb

Worms: Clan Wars (2013/Eng/RePack by ProT1gR) Worms: Clan Wars (2013/Eng/RePack by ProT1gR) Worms: Clan Wars (2013/Eng/RePack by ProT1gR) Worms: Clan Wars (2013/Eng/RePack by ProT1gR)

Скачати Worms: Clan Wars (2013/Eng/RePack by ProT1gR)
Скачати Worms: Clan Wars (2013/Eng/RePack by ProT1gR) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.