UAstream.Net » Android » Ігри » Омелько 1.0
Омелько 1.0


З казкою «Ємеля» ваша дитина проживе кілька щасливої годин. Максимальний рівень інтерактивності, коли кожен персонаж, кожен предмет оживають після легкого дотику, створить неповторний контакт з героями, з «простором» казки.

Над «Омельком» працювала одна з кращих в Росії команд, в яку входили дизайнери, програмісти й дитячі психологи. Перед собою ми ставили завдання - створити інтерактивне додаток, яке ефективно буде розвивати в дитини навички читання, логіку, дрібну моторику, навчить приймати рішення і навіть брати на себе відповідальність. Але головна наша місія - розвинути у дитини здатність досягати мети, боротися за власне щастя.
Дитина максимально поринає у чарівний сюжет. Разом з веселим улюбленцем долі, Омельком, ваша дитина зловить чарівну щуку, загадає заповітне бажання і одружився на принцесі. А також:
-напоїть героїв чаєм з самовара
-пригостить усіх бубликами
-покарає кийком персонажів казки
-покатає Ємелю на санях...

Омелько 1.0Омелько 1.0Омелько 1.0


Рік випуску: 2013 р.
Жанр: Головоломка
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська
Таблетка: не потрібно
Роздільна здатність: Будь
Версія: 1.0
Розмір: 37 MB
Системні вимоги: Андроїд 2.0.1+

Скачати Омелько 1.0 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.