UAstream.Net » Ігри » Citadels (2013/Rus/RePack by R.G. UPG)
Citadels (2013/Rus/RePack by R.G. UPG)

Світанок Британії. Країною керує мудрий і справедливий король Артур, якого шанують його піддані і поважають віддані соратники - лицарі Круглого Столу, проте вороги Артура не дрімають. Об'єднав свої війська з арміями саксів і сіверян, вони збираються напасти на Камелот, і король розуміє, що його королівству загрожує знищення. Сподіваючись запобігти неминуче, він вирішується на відчайдушний крок і погоджується піти на велику жертву. На жаль, все марно. Новий світ крихкий і неміцний, це затишшя перед бурею. На горизонті видніється остання битва. Що послужило причиною всіх цих подій? Рушайте в далеке минуле, щоб побачити нову легенду про короля Артура своїми очима. Станьте свідком найважливіших подій в житті легендарного правителя аж до його останньої спроби врятувати своє королівство і вірних соратників від страшного майбутнього. Чи вдасться вам врятувати честь, славу і велич Камелота?

Особливості гри:
* Такої легенди про короля Артура ви ще не бачили! Citadels - це нова інтерпретація старої легенди про короля Артура, яка охоплює все життя легендарного правителя і події, що послідували за смертю. Дві кампанії дозволять вам поглянути на події з точки зору обох сторін, що брали участь у війні.
Легендарні персонажі б'ються разом з вами і надають неоціненну підтримку! Виконуйте завдання, щоб заручитися допомогою легендарних соратників. Командуючи ними, ви зможете відшукати стратегію, яка приведе вас до перемоги.
* Вам не буде нудно - і не важливо, граєте ви в самоті або з іншими гравцями! Крім режиму кампанії у грі є декілька режимів мережевої гри. Боріться разом з друзями проти комп'ютерних супротивників або киньте виклик один одному, щоб дізнатися, хто з вас гідний титулу справжнього стратега.

Особливості Repack`a:
-- За основу взята Ліцензія ---
Нічого не перекодировано / нічого не вирізане
Автор: Pifko
Реліз Група: R.G. United Packer Group

Інформація про гру
Назва: Citadels
Рік виходу: 2013
Жанр: Strategy (Real-time)
Мова інтерфейсу: Російська
Ліки: Вшита (FLT)
Розмір: 1,82 Gb

Системні вимоги
Операційна система: Windows XP (SP2) / Vista / 7 / 8
Процесор: 2.5 GHz dual core
Оперативна пам'ять: 2 GB
Відеокарта: 1GB Graphics Memory with Shader 3.0
Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
Вільне місце на жорсткому диску: 3 GB

Citadels (2013/Rus/RePack by R.G. UPG) Citadels (2013/Rus/RePack by R.G. UPG) Citadels (2013/Rus/RePack by R.G. UPG) Citadels (2013/Rus/RePack by R.G. UPG) Citadels (2013/Rus/RePack by R.G. UPG)

Скачати Citadels (2013/Rus/RePack by R.G. UPG)
Скачати Citadels (2013/Rus/RePack by R.G. UPG) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.