UAstream.Net » Програми » Soft4Boost Toolbar Cleaner 2.4.2.143 ML/Rus
Soft4Boost Toolbar Cleaner 2.4.2.143 ML/Rus

Soft4Boost Toolbar Cleaner - утиліта здатна розпізнавати і видаляти небажані тулбари, програми, розширення, плагіни в браузерах Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome.

Soft4Boost Toolbar Cleaner - Сьогодні при встановленні викачаних з Інтернету програм їх розробники намагаються додатково, приховано і без відома користувача встановити різні рекламні доповнення, розширення та тулбари для веб-браузерів. З часом браузер засмічується цими додатками і починає працювати нестабільно. Перед користувачем постає питання: як видалити тулбар і розширення з веб браузера?

Оскільки в більшості випадків очистити браузер стандартним шляхом не надається можливим, то користувачеві доводиться вдаватися до застосування спеціальних програм, позбавляють комп'ютер від небажаних розширень. Однією з таких гарних програм є Soft4Boost Toolbar Cleaner.

Soft4Boost Toolbar Cleaner 2.4.2.143 ML/Rus


Рік: 2013
ОС: Windows® 8, Windows 7, Vista, XP
Мова: Multi/Російська
Ліки: Не потрібно
Розмір: 12 Mb

Скачати Soft4Boost Toolbar Cleaner 2.4.2.143 ML/Rus

Скачати Soft4Boost Toolbar Cleaner 2.4.2.143 ML/Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.