UAstream.Net » Ігри » God of War Chains of Olympus (2013/Rus)
God of War Chains of Olympus (2013/Rus)

У новому епізоді знаменитої серії God of War Кратосу чекають небезпечні і неймовірні випробування. Він побуває там, де ще жодного разу не ступала нога смертного. Світ занурюється у вічний морок, небожителі втрачають колишню силу і владу, лише легендарний син Спарти може запобігти катастрофі.
Йому належить лицем до лиця зустрітися з самими жахливими породженнями грецької міфології і, в кінцевому рахунку, вибрати між власною свободою і порятунком світу. Може бути, ви знаєте, як надійде сп'янілий кров'ю герой?

Назва:God of War Chains of Olympus
Жанр: Екшн/Пригоди
Розробник: Ready at Dawn
Прошивка: 3.90-M33 і вище / ALL GEN
Мова Інтерфейсу: RUS( текст + звук)
Розмір: 1,15 Gb

Історія Кратоса - нещадного спартанця і непереможного бійця - продовжується! Цього разу герой здійснює подвиги на консолі Sony PSP. У марною спробі замолити минулі гріхи він приніс себе в жертву богам і став їх героєм, щоб битися в ім'я Олімпу. Сказання про його руйнівних походах залишилися в пам'яті нащадків навіки.

Особливості гри:
•Епічні сцени. Такого ви ще не бачили! God of War: Chains of Olympus наочно демонструє, на що здатна PSP. У відповідності з традиціями серії вас чекають неймовірні ракурси камери, драматичні епізоди і вражаючий масштаб дій. Відчуйте себе в шкірі справжнього героя!

•Історія легендарного воїна. God of War: Chains of Olympus передує події оригінальної гри. Ким був Кратос раніше, і в кого він перетворився за десять років служіння богам? Покінчив він з рабством або став пішаком у чиїхось руках? Ви самі зможете знайти відповіді на ці та інші хвилюючі питання.

•Нові прийоми. Кратос, як і раніше, безжалісний до бою: його меч невблаганний і просить одного - крові. Перевірте у справі нові прийоми і рухи, які допоможуть вижити в самій важкій ситуації. Але не забувайте і про старі трюки - вони все ще в силі.

•Стародавня Еллада. Від Брами Аїда до самих глибин Тартару подорожуйте по похмурому і неймовірно небезпечного світу Стародавньої Греції. Кратоса чекають темні породження еллінської міфології, серед яких зустрічаються воістину величезні чудовиська. Їх зіткнення з воїном обернеться кривавою сутичкою.

•Безліч загадок. Стародавній світ таїть чимало секретів. Щоб дістатися до фіналу саги, вам доведеться розплутати цілу серію головоломок, акуратно вплетених в епічну історію.[/spoiler]

Завантажити безкоштовно God of War Chains of Olympus (2013/Rus)
Скачати God of War Chains of Olympus (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.