UAstream.Net » Програми » System Speed Booster 3.0.6.8
System Speed Booster 3.0.6.8

System Speed Booster - програма для оптимізації і збільшення продуктивності вашого ПК. Програма може оптимізувати роботу як цілої ОС, так і певної програми, за допомогою зміни величезної кількості налаштувань і параметрів (у тому числі і прихованих, тобто недоступних звичайним способом), а також знайде помилки, які можна усунути натисненням однієї кнопки, має акуратний і легкий у використанні інтерфейс.

За допомогою даної програми Ви можете вивчити технічну інформацію свого персонального комп'ютера і керувати параметрами налаштування, а також користуватися іншими легкими і зручними функціями. Програма здатна оптимізувати Ваш комп'ютер і тримати його при пікової продуктивності, а також захистити Вашу особисту інформацію.

Додаток дозволить вам насолоджуватися роботою на системі без помилок, високою швидкістю, чистою та безпечною мережею без особливих зусиль. Усього кілька кліків, і ваш комп'ютер буде майже як новий, з допомогою програми System Speed Booster.

Деякі особливості System Speed Booster:
• Якісна читка реєстру! Здатна досліджувати і чистити захаращують дані реєстру.
• Здатність забезпечити конфіденційність даних
• Включає і вимикає рапзгон в будь-якій грі можна за вашим бажанням одним кліком.
• Добре перенастраиваемой і чудово відпрацьований інтерфейс
• Є функція захисту даних від атак хакерів

System Speed Booster 3.0.6.8


Рік: 2013
ОС: Windows 2000/XP/Vista/7
Мова: English
Ліки: crack eXe
Розмір: 4.91 Mb

Скачати System Speed Booster 3.0.6.8

Скачати System Speed Booster 3.0.6.8 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.