UAstream.Net » Ігри » God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus)
God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus)

Кратос - спартанський генерал, герой Олімпу, переможець Ареса, новий бог війни... В PSP-продовження самого видовищного екшену Кратоса чекають нові битви і довгоочікуваний відповідь на найважливіше питання: «У чому причина кошмарів, які мучать Примари Спарти?»

Кратосу, наділеного новими здібностями і збройного смертоносними Клинками Афіни, належить битися з ордами міфологічних чудовиськ, легіонами нежиті і могутніми босами, подолати безліч ігрових зон і в черговий раз показати свою силу богам Олімпу.

Особливості гри:
•Захоплюючий сюжет. Нові пригоди Кратоса привідкриють завісу таємниці над минулим відважного спартанця і дадуть відповіді на багато питань.
•Нові види зброї і бойова система. Оновлена бойова система робить сутички ще більш жорстокими і видовищними. Кратос навчився збивати супротивників з ніг і кидати їх на землю, що дозволяє варіювати тактику бою. А для нового зброї спартанця списи і щита з'явилося безліч бойових прийомів і магічних заклинань.
•Орди ворогів і могутні боси. Порівняно з "God of War: Chains of Olympus" кількість супротивників на екрані подвоїлася, а боси посилилися і стали діяти різноманітніше.
•Приголомшлива графіка. Навіть в портативному форматі "God of War" залишається однією з найкрасивіших ігор. Прекрасна графіка, вражаючі спецефекти, камера, выхватывающая видовищні ракурси, укупі з динамічно мінливою погодою і деталізованим оточенням роблять «God of War: Ghost Спарти» однією з кращих ігор для PSP.

Назва: God of War: Ghost of Sparta
Жанр: Action
Мова: Російська
Формат образу гри: CSO
Розмір:1.08 GB
Вимоги до прошивці: Перевірялася на 6.20 pro-b10

God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus) God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus) God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus)
God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus) God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus) God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus)
God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus) God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus) God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus)
God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus)

Завантажити безкоштовно God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus)
Скачати God of War: Ghost of Sparta (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.