UAstream.Net » Програми » Digital Workshop Opus Creator 9.01
Digital Workshop Opus Creator 9.01

[b]Digital Workshop Opus Creator 9.01[/b] - це WYSiWYG редактор для розробки HTML5 веб-сайтів, інтерактивних мультимедіа, освітніх ресурсів, флеш, ігор, вікторин, презентацій, анімацій та інших мультимедійних даних без програмування. HTML5 підтримує Android, iPhone, а також ОС Windows і Linux. Отримайте ваші улюблені функції флеш, але опублікуйте в системах, які більше не підтримують його.

[b]Opus Creator[/b] пропонує швидкий і простий дизайн і розробку HTML5 і Flash, інтерактивних мультимедійних презентацій. Opus Creator - це економічно ефективний спосіб почати роботу з мультимедіа авторингом і веб-дизайном.
Для письменника, дизайнера, художника або фотографа - це інтуїтивний спосіб у вільній формі проектувати і поширювати творчі проекти або рекламні вітрини.
Працює під Windows - вихід в HTML5 (для iPad, iPhone, Android, Linux, Mac та Windows), Flash, CD, Windows EXE, відео або DVD; і поширюйте вільно для задоволення і прибутку.

[b]Opus Creator[/b] передбачає роботу зі створення кінцевої публікації як в ручному режимі, так і з допомогою покрокового майстра.
Інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні, але з повним набором функцій, так що ви не обмежені встановленими шаблонами.
Знайомий інтерфейс Windows дозволяє об'єднати всі види мультимедійних ресурсів у публікацію, просто намалювавши їх на сторінці.
Ефекти, дії і властивості можуть бути швидко встановлені через простий інтерфейс вибрати і застосувати.
Opus Creator цінується викладачами в школах і коледжах по всьому світу, тому що з ним швидше і простіше навчитися, так як студенти займаються продуктивніше і швидше.


[b]Рік Випуску:[/b] 2013
[b]Системні вимоги:[/b] Windows XP/Vista/7/8
[b]Мова інтерфейсу:[/b] Англійська + русифікатор
[b]Терапія в комплекті[/b] (кейген)
[b]Розмір:[/b] 186.05 Mb

[b]Завантажити/Download Digital Workshop Opus Creator 9.01 :[/b]

Скачати Digital Workshop Opus Creator 9.01 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.