UAstream.Net » Програми » Mail.Ru Хмара 13.12.1300
Mail.Ru Хмара 13.12.1300


Облако@Mail.Ru - хмарне сховище даних від компанії Mail.Ru Group, що дозволяє користувачам зберігати свої дані (музику, відео, зображення та інші файли) в хмарі і синхронізувати дані на комп'ютері, смартфоні або планшеті, а також ділитися ними з іншими користувачами Інтернету. Хмара Mail.Ru - це зручний додаток для зберігання документів, фотографій, відео та інших файлів, з можливістю в один клік відправити їх своїм знакомым.Благодаря цьому додатку - всі ваші файли будуть завжди під рукою. Для синхронізації з "большойверсией" Хмари не знадобляться ніякі дроти. Все, що для цього потрібно підключення до інтернету.

Додаткова інформація:
1 ТБ безкоштовного вільного простору в Хмарі для зберігання будь-яких файлів Саме надійне сховище даних
Автоматичне завантаження фотографій з галереї телефону Зручний перегляд завантажених фотографій Простий і надійний спосіб ділитися файлами з друзями: надсилайте посилання - це заощадить трафік і спростить передачу файлу Тримаєте важливі файли в надійному сховищі. Встановіть Хмара Mail.Ru на свій Android і тримайте їх завжди під рукою.

Mail.Ru Хмара 13.12.1300 Mail.Ru Хмара 13.12.1300 Mail.Ru Хмара 13.12.1300


Версія програми: 13.12.1300
Офіційний сайт:
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Мова інтерфейсу: Російська, Англійська
Лікування: не потрібно
Розмір: 8 MB
Системні вимоги:
Windows XP | Vista | 7 | 8

Скачати Mail.Ru Хмара 13.12.1300 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.