UAstream.Net » Програми » ICQ 8.2 Build 6870 Final
ICQ 8.2 Build 6870 Final


ICQ - одна з найпопулярніших програм для миттєвого обміну повідомленнями в режимі реального часу. З допомогою ICQ користувач може знайти собі друзів по своїм інтересам або ж зв'язатися з колегами, членами сім'ї незалежно від того, де вони знаходяться. В ICQ можна не тільки обмінюватися миттєвими повідомленнями, а і спілкуватися за допомогою відеокамери, в режимі чату, а також грати в он-лайн ігри та обмінюватися різними файлами. Від безлічі альтернативних клієнтів для підключення до ICQ-сервісів оригінал відрізняється яскравим дизайном, іграми, аватарами, візитними картками, безліччю прикрас і т.п. Програма виконана в стилі американських тінейджерів, що, загалом-то, може бути, припаде до душі певної категорії користувачів. Для полегшення завдання, у програмі вже закладено велику кількість іконок для вибору статусу користувача ICQ, дають можливість сповістити ваших друзів про те, чим ви зайняті в даний момент, а у вікні чату багатий вибір з 10 наборів смайлів надасть потрібну емоційну забарвлення сухого тексту повідомлень месенджера. Поки частина нових функцій знаходиться в стадії доопрацювання або вимагає наявності позитивного балансу (відправка СМС, дзвінки на мобільні номери і тп), але напевно багато з них порадують завзятих прихильників "аськи".

Основні можливості:

Почати спілкуватися в ICQ - легко і швидко:
Тепер ви можете увійти в ICQ без реєстрації UIN:
За номером свого мобільного телефону це не лише швидкий, але і самий безпечний спосіб. Кожен раз, коли ви заходите в ICQ за номером телефону, вам потрібно ввести отриманий в СМС код активації.
Використовуючи логін і пароль соціальній мережі: Однокласники, Вконтакте або Facebook. Всі ваші друзі з'являться у списку контактів ICQ. Завжди залишайтеся на зв'язку, навіть не заходячи на сайт.
Відправка файлів:
Зробіть спілкування яскравіше і цікавіше, Відправляйте фото, відео та інші файли своїм друзям з допомогою ICQ. Ви можете відправити файли не тільки своїм контактам в ICQ, але і друзям з соціальних мереж Однокласники, Вконтакте і Facebook.
Мульти-логін:
Продовжуйте спілкування, де б ви не знаходилися з ICQ ви не пропустите жодного повідомлення, навіть при зміні використовуваного пристрою. ICQ дає можливість залишатися в мережі одночасно на комп'ютері, мобільному і в Web-інтерфейсі.
Безкоштовні дзвінки:
Телефонуйте безкоштовно в ICQ друзям і близьким по всьому світу. Оцініть відмінну якість зв'язку при дзвінках в ICQ. Нехай тривалість і вартість дзвінка вас більше не турбують. По дрібницях і не тільки. Іноді хочеться просто почути голос коханої людини і дізнатися як справи, а іноді потрібно обговорити щось важливе. Телефонуйте безкоштовно через ICQ з будь-якого приводу. Відстань більше не перешкода. Коли рідні та близькі далеко, дорога кожна хвилина розмови. Дзвінки іншим користувачам ICQ безкоштовні завжди, неважливо де знаходиться ваш співрозмовник.
Дзвінки на телефони:
З новою ICQ ви можете дзвонити на мобільні і міські телефони своїм друзям і близьким у всіх куточках світу. Міжміські і міжнародні дзвінки в ICQ c високою якістю зв'язку і низькою вартістю. Телефонуйте на телефони за вигідними тарифами та економте разом з ICQ.
Розширені статуси:
В ICQ ви можете вибрати собі один з запропонованих статусів або швидко змінити його за своїм смаком. Ви можете поміняти не тільки текст, але і іконку. Зберігайте улюблені статуси, щоб зручніше перемикати їх.
Сповіщення про нову пошту:
З ICQ ви можете швидко дізнаватися про нові листи. Отримуйте миттєві повідомлення про вхідні листи поштових сервісів Mail.Ru, Gmail або Yahoo! Mail. Для отримання повідомлень вам потрібно просто підключити свій обліковий запис.
Безкоштовні SMS:
Ви можете зв'язатися зі своїми друзями через ICQ, навіть якщо вони не в мережі. Відправляти безкоштовні SMS і отримувати відповіді можна прямо у вікні діалогу. Для відправки SMS вам достатньо вказати номер мобільного вашого співрозмовника.
Соціальні мережі:
Підключайте до ICQ свої облікові записи в соціальних мережах і в інших месенджерах і спілкуйтеся з усіма друзями в одному додатку. Ви можете підключити такі популярні соціальні мережі як Однокласники, Вконтакте, а також месенджери Mail.Ru Агент, GTalk і інші. При підключенні до ICQ, всі контакти з соціальної мережі або месенджера відображаються в списку контактів ICQ.
тема:
У новій ICQ ви можете змінювати теми і кольору оформлення під свій настрій. Увімкніть вподобану тему або підберіть колір по своєму смаку.
Смайлики в ICQ:
Висловлюйте свої емоції яскравими смайликами і анімованими мультами.
В ICQ великий вибір смайликів і мультів для того, щоб ви легко могли передати свій настрій співрозмовника.
Безкоштовні відеодзвінки:
Безкоштовні відеодзвінки в ICQ, щоб бачитися з близькими і друзями так часто, як вам хочеться. Завдяки високій якості відеозв'язку ви зможете відчути радість особистої зустрічі, неважливо, як далеко ви знаходитесь один від одного. Безкоштовні відеодзвінки доступні користувачам ICQ по всьому світу. Поїздка в інше місто або напружений графік роботи не привід відкладати зустріч з улюбленими. Використовувати відеозв'язок в ICQ і будьте завжди поруч
з близькими та рідними. Ви завели домашня тварина, купили сукню або отримали в подарунок модний гаджет - чим не привід зробити відеодзвінок в ICQ.
Архів повідомлень:
Історія вашого спілкування з друзями в ICQ завжди доступна. В архіві зберігаються усі відправлені та отримані повідомлення з вашої листування з друзями. Зручний вбудований пошук дозволяє швидко знайти потрібний момент розмови. При необхідності, ви можете вимкнути зберігання історії листування.
Мікроблог:
Діліться останніми новинами з друзями через мікроблог в ICQ.
Спитайте поради, поділіться корисною інформацією або просто підніміть друзям настрій веселим жартом. Друзі можуть залишати коментарі до вашим записам у мікроблог.

Версія програми: 8.2 Build 6870
Офіційний сайт:
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Мова інтерфейсу: Російська, Англійська та інші
Лікування: Не потрібно
Розмір: 34 MB
Системні вимоги:
Windows XP/Vista/7/8/8 .1 (32-bit & 64-bit)

Скачати ICQ 8.2 Build 6870 Final скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.