UAstream.Net » Ігри » Корсари 3: Вітер Свободи v.1.2 (2013/Rus/RePack by MassTorr)
Корсари 3: Вітер Свободи v.1.2 (2013/Rus/RePack by MassTorr)

Повноцінне доповнення для гри Корсари 3, що містить в собі нову сюжетну лінію, безліч квестов, насыщающее гру всілякими подіями, можливостями. Тепер навколишній світ дійсно насичений. Купа маленьких генерується квестів (подій), в яких головний герой може взяти участь. Це і золоті каравани, і вимагання, і захоплення відомої особистості, і захоплення корабля, який перевозив великий вантаж, і багато, багато іншого!

Особливості гри:
1. Новий головний герой - Вільям Арчер.
2. У судновому журналі при початку нової гри з'явиться біографія головного героя.
3. Близько 15-ти нових окремих квестів середньої тривалості.
4. Нова сюжетна лінія! Набагато довше і цікавіше! Починається при першому відвідуванні Порт Рояла.
5. З усіх нових квестів є два "спеціальних". Це означає, що за проходження їх, ви отримаєте унікальні магічні (саме магічні!) дорогоцінні камені, яких більше ніде не знайти. На архіпелазі живе людина, яка за гроші та при наявності у вас хоча б одного каменю може підвищити вам яке-небудь вміння.
6. Квест "Магічний золотий череп". Активується коли головний герой знайде предмет "Магічний золотий череп". Пройшовши цей квест, крім купи грошей і хорошою шаблі, можна отримати і збільшення всіх деяких на 1 очко.
7. Додано генерується квест "Допомога коменданта в'язниці". Береться будь коменданта в'язниці. Оплата залежить від рангу і умінь торгівля і удача.
8. Додано генерується квест "Допомога церкві". Береться у будь-якого священика. Оплата залежить від рангу і умінь авторитет і успіх.
9. Додано генерується квест "Супровід купця". Береться у будь-якого господаря таверни.
10. Тепер навколишній світ дійсно насичений. Купа маленьких генерується квестів (подій), в яких головний герой може взяти участь. Це і золоті каравани, і вимагання, і захоплення відомої особистості, і захоплення корабля, який перевозив великий вантаж, і багато, багато іншого! Про все це читайте нижче.
11. Вісім нових кораблів.
12. Перероблені характеристики кораблів.
13. Різні типи суден допомогою додавання нових кораблів, і не тільки.
14. Самим потужним кораблем, який можливо придбати на верфі, тепер є не "Фрегат", а "Лінкор".
15. Перероблена система продажу кораблів на верфі. Коли рівень верфі на колонії буде дорівнює третьому, можлива покупка самого могутнього корабля, який підлягає продажу на верфі.
16. Абордаж більш реалістичний, за допомогою додавання локації абордажу у вигляді двох зчеплених кораблів.
17. Змінено процес абордажу. Тепер, щоб захопити корабель потрібно зачистити від ворогів певні локації. Для кораблів 7,6,5 класу - Верхня палуба -> Каюта; для кораблів 4,3 класу Верхня палуба -> Трюм -> Каюта; для кораблів 2,1 класу - Верхня палуба -> Трюм -> Гарматна палуба -> Каюта.
18. Змінено процес захоплення форту. Тепер після того, як ви знищите всіх ворогів в першій локації форту, вам належить битися ще у двох.
19. Різноманітність погоди. І ввечері, і вдень можливий дощ і круті хвилі. Крім того, доданий один варіант ранкової погоди, ресурси для якої є, але в грі не задіяна.
20. Джунглі на всіх островах.
21. Бухти на всіх островах.
22. Підземелля на всіх островах.
24. Катакомби в кожному місті.
25. У джунглях можливо зустріти банди, вимагають гроші, бандитів і простих перехожих.
26. У підземеллях і катакомбах додано нечисть.
27. У колоніях тепер відкрито безліч локацій будинків, крім піратської колонії "Ісла Мона". Практично в кожен будинок можна зайти. Вночі, природно, всі будинки закриті.
28. Можливість обшукувати скрині в будинках, магазинах, каютах і т.д.
29. Додана локація "Тюрма" на всіх колоніях, мають форт.
30. Всі борделі і будинки лихварів відкриті.
31. Можливість функціонування борделю. У борделі на шкоду репутації у нації героя, можна отримувати досвід.
32. Можливість взяття кредиту та можливість віддати гроші в ріст у лихваря.
33. Велика кількість нового холодної зброї. Додано вогнепальну зброю Мушкет.
34. Нові предмети, а саме коштовності та ідоли.
35. Зміна в процесі обшуку скрині - Якщо ви попалися при обшуку скрині, з'явилася можливість відкупитися, щоб не псувати репутацію у нації. Також, якщо грошей не виявилося, при добрій вдачі, господар локації, в якій ви обшукували скриня, може пробачити вас.
36. На архіпелазі живе "Учитель", який за певну суму може підвищити будь вміння на одне очко!
37. Учитель бере дуже дорого, і не сидить на одному місці. Він подорожує час від часу по архіпелагу. Випадковий слух може дати інформацію про його розташування.
38. Перероблена обробка попадання предметів, холодної та вогнепальної зброї на прилавки. Тепер вона залежить від рівня головного героя. Чим вище рівень, тим краще зброю буде на прилавках.
39. Перероблена перезарядка пістолета. Тепер є можливість стріляти не один раз.
40. Тепер і в магазині можна купити предмети і зброю, а не тільки у вуличних торговців.
41. Вплив предметів, зокрема ідолів, на вміння персонажа.
42. Можливість будівлі і поліпшення власної колонії на одному з незаселених островів.
43. Дрібні ігрові зміни. Наприклад зменшення відстані між кораблями при виході з карти в море.
44. Виправлені деякі помилки оригінальних "Корсарів 3". Усілякі виправлення інтерфейсу.
45. Прискорення часу на суші, глобальній карті і т.д. Не рекомендується сильно прискорювати час у грі. Прискорення викликається клавішею "R", а також клавішами "+" і "-".
46. Озвучка деяких команд.
47. Генератор карт скарбів. Карту можна купити у людей, що відпочивають в таверні. Чим вище вміння удача, тим вище шанс, що ви зустрінете торговця картою. Так само, від уміння успіх безпосередньо залежить цінність скарбу і можливість знайти в скарбі чудовий клинок, пістолет, підзорну трубу, замкнений скриня, золото і т.д.
48. В скринях і скарбах ви можете знайти премед "Скриня". При обшуку скринь ви можете знайти n-е число різних замкнених скринь. Треба їх відкрити. Відкрити їх може за окрему плату умілець, один на архіпелаг. У скрині перебувати майже всі, від смертельної пастки до декількох тисяч піастрів. Відкриєте - дізнаєтеся.
49. Генератор золотих караванів. Інформація про нього виходить у п'яниць в таверні і виходить дуже рідко. Правда, чим вище вміння удача, тим вище шанс, що інформація попадеться. Подробиці в грі.
50. Відключені чит-коди.
51. Опція "Думки вголос". Використовується для того, щоб почати штурм форту з суші і т.д. Опція "думки вголос" викликається через інтерфейс.
52. Додано лікувальні зілля для відновлення здоров'я.
53. Можливість швидкого вживання лікарських зіль. Здійснюється натисканням клавіші "F".
54. Трохи перероблена система фехтування, а саме наноситься і отримується головним героєм шкоди, який тепер залежить ще й від нових перков.
55. Додано чотири перка (здібності). Це основний Навик захисту, Навик просунутої захисту, Критичний удар і Професійний фехтувальник. Всі вони впливають на наноситься або отримується головним героєм шкоди при фехтуванні.
56. Церква тепер відвідують парафіяни.
57. У будинках з'явилися мешканці. Також, у будинках можуть зустрітися продавці карт.
58. Додана можливість штурмувати форти з суші. Щоб почати штурм необхідно мати не менше 800 команди, викликати функцію "Думки" і вибрати потрібний варіант діалогу. Ланцюг локацій тепер наступна - Вихід з колонії -> Місто -> Резиденція. Щоб отримати здобич (викуп), як і раніше, потрібно поговорити з губернатором.
59. Можливість крадіжки. Шанс того, що ви попадетеся залежить від удачі. Щоб виконати цю операцію, необхідно підійти до персонажа на близьку відстань і в списку команд у верхньому лівому куті вибрати команду Злодійство, після чого з'явиться інтерфейс Крадіжки, схожий з обшуком скрині. Можливість обкрадати поширюється тільки на простих громадян на вулиці і в таверні.
60. Додані різні варіанти результату подій при крадіжці. Або вам вдалося обікрасти непомітно, яких вдалося обікрасти, але вас все-таки помітили, або вас помітили відразу.
61. Додано перк "Спритник", який дозволить вам знизити шанс того, що вас спіймають при крадіжці, або обшуку скринь.
62. Можливість обшукувати трупи. Відбувається це в наступному порядку - Ви вбиваєте персонажа, і відразу після вбивства з'являється інтерфейс обшуку трупів. Якщо його закрити, то більше обшук тільки що вбитого персонажа проводитися не буде. До того ж, у цьому варіанті є плюси - все відбувається автоматично. Він виводитися тільки один раз. Є можливість відключати або включати обшук трупів по ходу гри. Для цього потрібно викликати "думки вголос", і в потрібному варіанті діалогу вибрати варіант "Ввімкнути" чи "Вимкнути". Якщо обшук відключений, його, власне, не буде.
63. Можливість виявити і забрати екіпіровку у вбитого залежить від удачі.
64. Додано перк "Досвідчений контрабандист", що підвищує бонус до ціни контрабандних товарів.
65. Штучна життя піратів. Додано десять відомих піратів, яких можна буде зустріти по грі. Список ситуацій, в яких беруть участь ці пірати:
65.1. Можна зустріти в таверні.
65.2. Можна зустріти в морі, біля якогось острова.
65.3. Пірат може напасти на головного героя в море.
65.4. Про яке-небудь дії будь-якого пірата можна випадково дізнатися у перехожих або відпочиваючих в тавернах.
66. Можливість служити губернатору доступна тільки після завершення сюжетної лінії!
67. Додано кіраси. Щоб екіпірувати їх, необхідно мати здатність Кіраси", а також необхідний ранг.
68. Можливість вимагання грошей. Працює в наступному порядку: При розмові з алкашами в таверні, вони можуть проговоритися, що у одного з основних мешканців колонії водяться великі гроші. І вже безпосередньо йдемо до розбагатілому господаря таверни, магазину, верфі, або лихваря. Шанс, що вам вдасться вибити гроші залежить від рангу і вашої удачі і авторитету. Залежно від цього випробуваний може покликати охорону, нічого не дати, чи все таки дати гроші.
69. Всі холодну зброю розділене на легке, середнє і важке. В залежності від типу холодної зброї буде визначаться наноситься шкоди, а також витрачається енергія.
70. У будь-якого господаря таверни можна дізнатися дуже цікаву інформацію. Природно, не безкоштовно. Причому інформація може бути трьох видів. Можливість отримати інформацію залежить знову ж таки, від успіху та авторитету.
71. Додано безліч музики з гри "Пірати Карибського Моря", а також пара звуків.
72. Випадкове місце початку гри. Генерується в залежності від обраної нації.
73. Обрана нація при початку нової гри впливає тільки на початкове місце розташування гравця.
74. Іконки предметів змінилися.
75. Тюрми тепер виправдовують свою назву, тому що тепер у них перебувають ув'язнені. Це щось схоже на декорації.
76. У містах з'явилися провідники, які за гріш можуть проводити вас до потрібного вам будівлі.
77. В інтерфейсі торгівлі предметами використовуйте допоміжні клавіші для швидкого продажу чи купівлі товарів. "Alt" працює з 50 одиницями, а "Shift" - з усім доступним товаром. Увага - Тільки для продажу!
78. Можливість пройтися по своєму кораблю. При цьому в трюмі і гарматної палубі буде ходити ваші каноніри і матроси, створюють необхідну атмосферу на кораблі.
... І ІНШЕ!



Інформація про гру
Назва: Корсари 3: Вітер Свободи
Жанр: Action, 3D, RPG
Мова: Російська
Ліки: Не потрібно
Розмір: 1,98 Гб

Системні вимоги
v Система: Microsoft® Windows® XP/Vista/7/8
v Процесор: Одноядерний Intel /AMD 1500 МГц
v Оперативна пам'ять: 512 Мб
v Відео-карта: 128 Мб AMD/NVIDIA сумісний з DirectX 9C
v Аудіо-карта: сумісне з DirectX 9C
v Жорсткий диск: 4 Гб

Корсари 3: Вітер Свободи v.1.2 (2013/Rus/RePack by MassTorr) Корсари 3: Вітер Свободи v.1.2 (2013/Rus/RePack by MassTorr) Корсари 3: Вітер Свободи v.1.2 (2013/Rus/RePack by MassTorr) Корсари 3: Вітер Свободи v.1.2 (2013/Rus/RePack by MassTorr)

Скачати Корсари 3: Вітер Свободи v.1.2 (2013/Rus/RePack by MassTorr)
Скачати Корсари 3: Вітер Свободи v.1.2 (2013/Rus/RePack by MassTorr) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.