UAstream.Net » Програми » Skype 6.12.431
Skype 6.12.431


Skype - безкоштовна програма для текстового, голосового та відео спілкування з друзями по всьому світу. Мережа Skype використовує P2P технологію для з'єднання з іншими користувачами та відрізняється високою якістю передачі даних. Крім чудової якості звуку, Skype надає максимальну конфіденційність - все спілкування між клієнтами зашифровано і не може бути перехоплено. І найголовніше, Skype не вимагає перенастроювання вашого брандмауера або маршрутизатора - він просто працює! Крім цього, програма дозволяє спілкуватися з допомогою коротких текстових повідомлень. Починаючи з версії 2.0 в програмі Skype з'явилася можливість проводити відеоконференції. Вбудована підтримка відео дозволяє бачити вікно із зображенням співрозмовника або в робочому вікні програми Skype, або в окремому вікні, і навіть в повноекранному режимі.

Основні функції:

Безкоштовні дзвінки між абонентами Skype
Дзвінки на стаціонарні та мобільні телефони, а також відправка SMS
Безкоштовна листування в чаті
Голосова пошта
Безкоштовні відеодзвінки
вхідних дзвінків на телефон, коли ти не в мережі

Skype 6.12.431Skype 6.12.431Skype 6.12.431


Тип видання: OS X Software
Реліз відбувся: 18.12.2013
Підтримувана ОС: 10.6 і вище
Розробник: Microsoft (раніше Skype Limited)
Офіційний сайт:
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Мова інтерфейсу: Російська
Лікування: не потрібно
Розмір: 41 MB
Системні вимоги:
Процесор Intel з тактовою частотою 1 ГГц.
Операційна система X Snow Leopard або більш пізня версія ОС Mac.
100 Мбайт вільного місця на диску.
Звичайна або USB-гарнітура (якщо у вашому комп'ютері немає вбудованого мікрофона).
Якщо ви використовуєте зовнішню веб-камеру, завантажте необхідні драйвери.
Для голосового зв'язку рекомендується використовувати широкосмугове з'єднання з швидкістю на прийом і віддачу 100 кбіт/с.
Для відеоконференції кожному учаснику відеодзвінка потрібно версія Skype 5.0 або вище для Windows або Macintosh, а також веб-камера. Крім того, хоча б у одного учасника дзвінка повинна бути підписка на Skype Premium. Максимально висока якість відеозображення досягається при використанні швидкісного широкосмугового підключення до Інтернету (не менше 4 Мбіт/с на прийом та 512 кб/с на віддачу) і комп'ютера з процесором Core 2 Duo 1,8 ГГц. Мінімальні технічні вимоги: швидкісне широкосмугове з'єднання (512 кбіт/с на прийом і 128 кбіт/с на віддачу) і процесор з тактовою частотою не нижче 1 ГГц.

Скачати Skype 6.12.431 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.