UAstream.Net » Програми » Mac Blu-ray Player 2.9.5.1442 Final
Mac Blu-ray Player 2.9.5.1442 Final


Blu-ray Player - це кращий, всесвітньо відомий Blu-ray-плеєр, який легко і на високій швидкості програє всі медіа формати. За допомогою унікальної технологічної інновації AirX, Blu-ray Player може легко програвати будь-який Blu-ray відео на iPhone / iPad / iPod touch. Видатна можливість розшифровки і простий інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволять вам отримати справжнє задоволення від перегляду відео в якості Blu-ray HD.

Перший Blu-ray плеєр, який підтримує Mac і PC системи
Mac Blu-Ray Player - перший у світі Blu-Ray плеєр для Mac, який є унікальним інструментом для перетворення відео, що підтримує Mac і PC системи. На цьому закінчується історія про те, що Mac не може програвати Blu-Ray диски. Це потужно. Mac Blu-ray Player здатний підтримувати всі Mac девайси, включаючи не тільки macbook pro air, mac mini, але також imac і mac pro. Таким чином, з доступними інструментами поточні користувачі Mac можуть насолоджуватися своїми улюбленими Blu-Ray фільмів на своїх Mac пристроях.
Бездоганна підтримка Blu-Ray дешифрування і здатний видаляти AACS, BD+ без будь-яких обмежень.
З просунутим Blu-Ray декодуванням і процесом обробки, Mac Blu-Ray Player може успішно зняти захист з будь Blu-Ray, а також з DVD дисків. Mac Blu-Ray Player може прочитати комерційні Blu-Ray диски випущені в різних регіонах, а також видаляє BD+ і AACS шифрування з останніх Blu-Ray фільмів. Він дозволяє користувачам завантажувати комерційні Blu-Ray, як з самого диска, так і з папки. Крім того, Mac Blu-Ray Player здатний відтворювати DVD-диски. Він підтримує декодування DVD і DVD меню.
Видатна універсальна продуктивність і підтримка всіх медіа-форматів.
Mac Blu-ray Player є універсальним медіа-плеєром, який може програвати не тільки фільми, відео і аудіо, але ще відтворювати музику і переглядати фотографії. Більш того, Mac Blu-ray Player підтримує всі існуючі на сьогоднішній день медіа-формати, включаючи Blu-ray, DVD, VideoCD, MOV, MKV, AVI, FLV, WMV, MP4, MPEG, RMVB, MP3, WMA, AAC, AC3 і інших. Хоча в плеєрі є безліч кодеків і технологія апаратного прискорення, що працює у фоновому режимі, ми постаралися зберегти інтерфейс досить простим для користувачів з будь-яким рівнем комп'ютерної грамотності.
Підтримка відтворення Blu-Ray або DVD фільмів у форматі ISO-образу
Mac Blu-ray Player відтворює не тільки Blu-Ray або DVD, але й їх ISO-файли. Якщо у Вас на комп'ютері є фільм у форматі ISO, то відкрийте Mac Blu-ray Player і натисніть на кнопку «Відкрити файл». В інтерфейсі з'явиться спливаюче вікно. Тепер Ви можете вибрати файл, який хотіли подивитися і почати відтворення безпосередньо. Це легко зрозуміти і виконати. Незважаючи на набір кодеків і технологію апаратного прискорення, що працює у фоновому режимі, ми постаралися представити найбільш простий і зручний інтерфейс для користувачів.
Support Media Formats
Input Media:
BD(Blu-ray disc)
Blu-ray ISO
DVD Video
Video CD / VCD
Audio CD (no DTS-CD)
Raw Audio: DTS, AAC, AC3/A52
Input Formats:
MPEG (ES,PS,TS,PVA,MP3)
AVI
ASF / WMV / WMA
MP4 / MOV / 3GP
Matroska (MKV)
WAV (including DTS)
Raw Audio: DTS, AAC, AC3/A52
FLV (Flash)
RMVB

Mac Blu-ray Player 2.9.5.1442 FinalMac Blu-ray Player 2.9.5.1442 FinalMac Blu-ray Player 2.9.5.1442 Final



Рік/Дата Випуску: 2013
Версія: v2.9.5.1442
Розробник:
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Розмір: 32bit+64bit
Сумісність з Vista: повна
Сумісність з Windows 7/8: повна
Мова інтерфейсу: Багатомовний (російська присутній)
Таблетка: Присутній
Розмір: 41 MB
Системні вимоги:
*Windows XP/Vista/7/8,
* Intel Core2 Duo 2.4GHz processor or equivalent AMD Athlon™ processor or higher recommended 512 MB or higher
* recommended 250 MB of free disk space An internal or external Blu-ray drive,
* Internet connection.

Скачати Mac Blu-ray Player 2.9.5.1442 Final скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.