UAstream.Net » Програми » FontExpert 2014 12.0 Release 2
FontExpert 2014 12.0 Release 2


Fontexpert - повнофункціональна програма для перегляду шрифтів, друку, пошуку, завантаження та управлінням колекціями шрифтів. Ви також зможете виявляти і вирішувати проблеми зі шрифтами форматів TrueType, OpenType, PostScript. Дана утиліта відображає гарнітури встановлених шрифтів, а також дозволяє перегортувати теки і заздалегідь переглядати гарнітури шрифтів, що знаходяться на жорсткому диску, на мережевих пристроях, на CD або DVD дисках або дискетах. Шрифт можна проглянути у вигляді тексту, відформатованого вибраним шрифтом, у вигляді таблиці символів або зразка шрифту. Можна вибирати розмір шрифту, його стиль і колір. Програма може здійснювати пошук шрифтів на локальних дисках, CD або DVD, підключених мережевих пристроях. Знайдені шрифти можна помістити в особливий список для подальшої роботи. Програма може знаходити дублікати шрифтів, зіпсовані і неповні шрифти. За допомогою Fontexpert ви легко виявите проблеми зі шрифтами, усуньте конфлікти імен шрифтів, видаліть записи про неіснуючі шрифтах і оптимізуєте Windows. Володіє багатомовним інтерфейсом з підтримкою російської мови.

Можливості FontExpert:
• Перегляд шрифтів. FontExpert відображає гарнітури встановлених шрифтів, а також дозволяє перегортувати теки і заздалегідь переглядати гарнітури шрифтів, що знаходяться на жорсткому диску, на мережевих пристроях, на CD або DVD дисках або дискетах. Шрифт можна проглянути у вигляді тексту, відформатованого вибраним шрифтом, у вигляді таблиці символів або зразка шрифту. Можна вибирати розмір шрифту, його стиль і колір.
• Пошук шрифтів. Програма може здійснювати пошук шрифтів на локальних дисках, CD або DVD, підключених мережевих пристроях. Знайдені шрифти можна помістити в особливий список для подальшої роботи. Програма може знаходити дублікати шрифтів, зіпсовані і неповні шрифти.
• Управління шрифтами. Шрифтами, показаними в різних вікнах програми, легко керувати. Можна сортувати, фільтрувати, переглядати, копіювати, переміщати, видаляти файли шрифтів, встановлювати і деактивувати шрифти, створювати посилання на шрифти і додавати їх в групи шрифтів. Програма може управляти шрифтами, які перебувають у стандартних папках Windows Fonts і Psfonts (використовуваної Adobe Type Manager), тому прибирати шрифти їх стандартних папок не обов'язково (чого вимагають деякі програми керування шрифтами).
• Каталогізація шрифтів. Шрифти можна поміщати в набори (групи), і потім встановлювати або деактивувати цілі набори шрифтів. Група шрифтів є звичайної папки на диску і може містити як сам шрифт, так і ярлик, який посилається на шрифт, що знаходиться в іншій папці локальному диску або мережевому пристрої. Додавати шрифти або посилання на шрифти у вікно з групами шрифтів можна, перетягуючи мишею з інших вікон програми або з Провідника Windows Explorer.
• Друк шрифтів. FontExpert може друкувати вибрані шрифти. Шрифти можна друкувати у вигляді таблиці символів, набору рядків різного розміру або назв стіна виділених шрифтів, як встановлених, так і ще не інстальованих. Сторінку друку можна налаштовувати, вибирати формат колонтитулів, наприклад, додати назву вашої кампанії.
• Перегляд властивостей шрифтів. Програма відображає детальну інформацію про вибраному шрифті, включаючи розробника шрифту, авторські права, таблиці TrueType, кількість кернинговых пар, характеристики Panose, метрики Windows і інші параметри.
• Виявлення і рішення проблем зі шрифтами. За допомогою вбудованого "Доктора Кирилова" Ви легко виявите проблеми зі шрифтами, усуньте конфлікти імен шрифтів, видаліть записи про неіснуючі шрифтах і оптимізуєте Windows.
• Доповнення до оболонці Windows. Програма додає в контекстне меню Провідника Windows команди Відкрити, Друкувати і Встановити з FontExpert для файлів .ttf і .otf. Для цих типів файлів також додається сторінка властивостей з докладними даними про файл шрифту. FontExpert розширює оболонку Windows засобами управління шрифтами, в результаті чого можна легко встановити або надрукувати шрифт, який відображається Провідником Windows у своїх папках.

FontExpert 2014 12.0 Release 2FontExpert 2014 12.0 Release 2FontExpert 2014 12.0 Release 2


Версія програми: 12.0 Release 2
Офіційний сайт:
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Мова інтерфейсу: Англійська, Російська та інші
Лікування: в комплекті
Тип ліки: заміна файлів
Розмір: 15 MB
Системні вимоги:
• Windows XP / Vista / 7 / 8

Скачати FontExpert 2014 12.0 Release 2 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.