UAstream.Net » Програми » Windows System Control Center 2.2.1.0 + Portable
Windows System Control Center 2.2.1.0 + Portable


Windows System Control Center - оболонка, яка об'єднує програми двох авторитетних і плідних виробників, зручна і красива заміна пакетів Sysinternals Suite і NirLauncher. Представлений набір служить для найрізноманітніших цілей і не раз стане в нагоді, тим більше, що в силу компактності його легко носити з собою на USB або завантажити заново. В залежності від призначення утиліти обох розробників розбиті на класи, присутні посилання для запуску деяких вбудованих засобів Windows. Кожна програма забезпечена короткою характеристикою, а також іконкою і посиланням на файл довідки (якщо такі є). У WSCC є «Вибране», підтримується пошук в описах програм. Зовнішній вигляд оболонки можна трохи змінити, залишивши тільки іконки замість описів або переключившись на докладний табличне подання. Передбачена вбудована консоль для зручного виклику команд з параметрами.

WSCC є безкоштовним продуктом для особистого та комерційного використання.

Додаткова інформація:
При першому запуску WSCC спробує знайти існуючі інсталяції Sysinternals Suite і NirLauncher, щоб використовувати їх файли. Якщо інших оболонок немає, WSCC запропонує завантажити вибрані програми з сайтів розробників. Первісна завантаження всього набору може зайняти 10 хвилин, так як файли гойдаються по одному, і їх багато. У деяких додатків є 64-бітові версії, їх можна встановити додатково активувати опцію запуску замість 32-розрядних. WSCC готова до роботи з переносних дисків. Завдяки модулю оновлення (вдосконалений у випуску 2.0) можна перевіряти наявність нових релізів програм і завантажувати їх.
Головний недолік WSCC - відсутність русифікації самої оболонки і деяких додатків.

Особливості портативної версії:
Портативна версія від розробника і не вимагає установки на комп'ютер.

Windows System Control Center 2.2.1.0 + Portable Windows System Control Center 2.2.1.0 + Portable Windows System Control Center 2.2.1.0 + Portable


Версія програми: 2.2.1.0
Офіційний сайт:
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Мова інтерфейсу: Англійська
Лікування: не потрібно
Розмір: 5 MB
Системні вимоги:
Windows® 2000/XP/2003/Vista/2008/7/2012/8 (32/64-bit)

Скачати Windows System Control Center 2.2.1.0 + Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.