UAstream.Net » Дизайн » nanoSoft nanoCAD Електро 4.0.1789.773.771 (2011) RUS portable
nanoSoft nanoCAD Електро 4.0.1789.773.771 (2011) RUS portable


nanoCAD Електро 4.0 - оптимізований програмний продукт для автоматизованого проектування в частині силового електрообладнання (ЕМ) і внутрішнього електроосвітлення (ЕО) промислових і цивільних об'єктів.

Про nanoCAD Електро:
Функціонал програми дозволяє інженеру-проектувальнику зосередити увагу на вирішенні концептуальних питань, звільнившись від трудомісткої рутинної роботи: маркування обладнання, проведення необхідних розрахунків, підрахунку всього обладнання, виробів, матеріалів і зведення їх в специфікацію, складання кабельного журналу, формування принципових схем мережі.При цьому ризик появи у проектній документації помилок, викликаних дією так званого «людського фактора», зведений до мінімуму.Таким чином nanoCAD Електро дозволяє істотно скоротити терміни проектування і при цьому підвищити якість проектної документації.

Наявність власного графічного ядра робить nanoCAD Електро незалежним від інших графічних систем, а підтримка формату DWG сприяє обміну інформацією із суміжниками та замовниками.

nanoCAD Електро дозволяє вирішити наступні завдання:
- Розрахунок освітленості і автоматична розстановка світильників у приміщенні;
- Розстановка обладнання та прокладання кабельних трас;
- Прокладка кабелів по кабельних трасах;
- Проведення всіх необхідних електротехнічних розрахунків;
- Вибір уставок захисних апаратів і перетинів кабелів;
- Формування проектної документації.

До складу програми увійшла нова версія графічної платформи - nanoCAD 3.0.В цілому при підготовці цієї версії було внесено більше трьохсот виправлень і удосконалень.

У електротехнічної частини функціонал nanoCAD Електро піддався істотній переробці.Зокрема, у версії 4.0: перероблено вікно бази умовних графічних позначень; змінений формат файлів баз даних обладнання (з *. mdb на *. sdf); при роботі з базами даних обладнання збільшена швидкість і зменшено обсяг необхідної оперативної пам'яті.Також додані можливості задавати порядок проходження об'єктів у приміщенні для автоматичної маркування (світильники, розетки, вимикачі) і редагувати геометрію приміщення.

Крім того, в nanoCAD Електро виправлені: помилка збереження даних при повторній розкладці кабелю по ПУЕ в кабельних трасах; помилка, при якій зміна позиційного позначення технологічного устаткування у вікні «Технологічне завдання» не призводило до його зміни в проекті; помилка некоректного розташування файлу з фільтрами до бази УДО.Також виправлений ряд помилок, виявлених за допомогою автоматичної онлайн-системи збору помилок від користувачів.

Інформація про програму:
Тип видання: portable
Розробник: ЗАТ Нанософт
Рік: 2011
Платформа: PC x86
Мова інтерфейсу: тільки російська
Таблетка: вшита
Розмір: 455 МВ
Формат файлу: Rar
Інформація для воссстановленія: 3%
архів не запаролено

СКАЧАТИ: nanoSoft nanoCAD Електро 4.0.1789.773.771 (2011) RUS portable

Скачати nanoSoft nanoCAD Електро 4.0.1789.773.771 (2011) RUS portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.