UAstream.Net » Програми » All-Radio 3.92
All-Radio 3.92

All-Radio - це багатофункціональна програма для прослуховування радіо через інтернет, а також перегляду ТБ і відео. All-Radio поширюється абсолютно безкоштовно (в програму вбудований рекламний банер, тому за її використання платить не користувач, а рекламодавець). Якщо Ви захоплюєтеся прослуховуванням радіо через інтернет або перегляду ТБ і відео, то, напевно, знаєте, скільки часу йде на пошук необхідних станцій. All-Radio створена для того, щоб допомогти Вам мінімізувати цей час.

All-Radio - являє собою програмну оболонку, що взаємодіє з п'ятьма серверами баз даних (на яких знаходяться списки радіо і ТБ-станцій). З'єднання з ними відбувається автоматично при запуску програми. Тому Вам не доведеться самостійно шукати станції в інтернеті, All-Radio знайшов їх за Вас - Вам достатньо лише запустити програму і вибрати потрібну станцію для прослуховування радіо через інтернет або перегляду ТБ із запропонованого списку.
All-Radio на сьогоднішній день є найбільш зручною програмою для прослуховування радіо через інтернет, перегляду ТБ і відео. Має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і не вимагає будь-якого додаткового навчання для роботи.

Основні переваги All-Radio:
- величезна кількість зібраних в програму радіо - і ТБ-станцій. Як не дуже відомих, так і популярних. Серед них особливо слід виділити Російське радіо, Радіо Шансон, Маяк, Наше радіо, Радіо Хіт ФМ, Радіо Максимум, телеканал Вести, телеканал РБК ТБ. І це тільки мала частина. На сьогоднішній день у програмі зібрано: радіостанцій - 9045, ТБ-станцій - 1700, відео - 2013. При цьому список їх щотижня оновлюється (для користувача оновлення відбувається автоматично при запуску програми). Всі станції згруповані по країнах, що робить їх пошук найбільш зручним;

Робота у фоновому режимі.
Програма All-Radio за одним клацанням миші згортається в трей. Ви можете насолоджуватися прослуховуванням радіо через інтернет і займатися своїми справами, при цьому програма не буде Вам муляти очі.

Запис, як радіопередач (музики), так і ТБ-передач (потокового відео).
All-Radio дозволяє не тільки слухати радіо через інтернет і переглядати ТБ, але і надає широкі можливості запису вподобаних передач.
При цьому можлива установка наступних параметрів:
(для запису у форматі MP3)
- бітрейта від 32 до 320 Kb/s;
- формату - моно, стерео, j-стерео;
- тривалість запису;
(для запису потокового відео)
- обмеження запису в мегабайтах;
- проксі-сервера.
- можливість додавання станцій у вибране.
У вибране Ви можете додати свої станції (ті, які Ви знайшли в інтернеті), так і станції зі списку All-Radio. Це дозволяє мінімізувати час пошуку станції при наступному виборі сподобалася станції.
- можливість додавання своїх станцій на сервер.
Свої станції Ви можете додати не тільки в обране, але і на сервер (вказавши країну, назву та URL). Додавання станції в загальні списки All-Radio відбувається після обов'язкової перевірки її адміністратором.

Можливості:
Запис у форматі MP3 з бітрейтом від 32 до 320 ( сохраняється в папці recordings )
Запис MP3 у форматі моно, стерео, j-стерео
Обмеження запису MP3 в хвилинах
Автоматичне оновлення списку станцій
Функція обраного
Можливість додавання своїх станцій у вибране
Можливість відправки своїх станцій на сервер ( будуть добавленни в списки після перевірки адміністратором )
Можливість запису потокового відео (крім флеша)
Обмеження запису потокового відео в мегабайтах
Підтримка проксі ( діє тільки для модуля запису відео )
Підтримка введення пароля ( при зміні пароля бази )
Повна підтримка Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Підтримка 15 серверів баз даних ( бази даних на 15 серверах )

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Дім. сторінка: all-radio.net
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: freeware
Розмір: 32 Мб

Download/Скачати All-Radio 3.92

Скачати All-Radio 3.92 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.