UAstream.Net » Програми » XnView 2.13
XnView 2.13

XnView - повноцінна відповідь добре розрекламованому продукту ACDSee. XnView по багатьом параметрам перевершує будь-який переглядач / конвертор графічних файлів. Програма XnView може проводити такі операції над картинками як: обрізка, зміна розміру зображення/полотна, друк, зміна гамми-контрасту-яскравості-балансу і багато багато іншого. Всі ці операції і фільтри (у будь-якому поєднанні) можна застосовувати відразу до великої кількості файлів в автоматичному режимі. Ці поєднання можна зберігати як сценарії і використовувати пізніше.
XnView володіє потужним засобом навігації і роботи з файлами: попередній перегляд, thumbnails (зменшені копії), підтримка файлів з описами, копіювання/вставка файлів через буфер, підтримка drag'n'drop, перегляд графічних файлів, автоматичне створення списку файлів, інтеграція з Windows (додавання команди "Browse with XnView" в контекстне меню, асоціація з графічними файлами, додавання іконок на Робочому столі, у меню Пуск)... Одним з основних отличиев програми є ВЕЛИЧЕЗНА кількість підтримуваних форматів (близько 400!), від самих распространненых до самих екзотичних, підтримка понад 45 мов. Програмою підтримується як групове конвертування, так і потокове, параметри якого задаються в налаштуваннях програми.
До числа численних додаткових опцій входять: робота зі сканером, робота з листом контактів, створення скріншотів, робота з шпалерами Windows, кадрування, генерація html альбомів для розміщення в Інтернеті, захоплення зображення (активного вікна, всього екрану, настроюваної області), вставка зображення з буфера, підрахунок використаних в картинці кольорів. Загалом, всі можливості на будь-який смак. Інтерфейс XnView дуже зручний, причому багато речей користувач може налаштувати по своєму бажанню. Крім того, цей вьювер має оригінальне, досить приємне оформлення, яке радує око після одноманітних кнопочок і панелей інших програм. Ще при бажанні ви можете дивитися фільми деяких форматів за допомогою XnView. Правда, дана функція реалізована недостатньо добре, але адже основне призначення програми не в цьому...

Офф сайт: www.xnview.com
Год випуску/оновлення: 13.12.2013
Про/З: Windows 7, Vista, XP
Мова інтерфейсу: Англійська, Російська
Ліки: Безкоштовна
Розмір: 4.62 Mb
Інформація для відновлення:5%

Скачати XnView 2.13 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.