UAstream.Net » Програми » Google Drive 1.13.5782.0599
Google Drive 1.13.5782.0599

Google Drive (Диск Google) - це хмарне сховище і програма управління файлами. Програма дозволить вам синхронізувати і завантажувати файли з вашого комп'ютера. Завдяки Google Drive ви зможете працювати зі своїми файлами на будь-яких комп'ютерах і мобільних пристроях.

Раніше в Google було кілька різних сервісів, які з'єднувалися один з одним. Тепер Google випустив Диск Google, який інтегрує Google Docs, Google+, і хмарне сховище в єдиний сервіс.

Хоча пошта Gmail і Google+ все ще відокремлені від Диска, Google Docs був перейменований в Диск з додаванням п'яти гігабайт безкоштовного простору для зберігання файлів. Так само як і Dropbox, він додає в Провідник Windows ярлик для завантаження файлів перетягуванням.

Після додавання, вони завантажуються на ваш аккаунт. Файли будь-яких типів можуть бути завантажені і стають доступні через додаток для Android або онлайн. Інтеграція сховища та управління документами дозволяє вам працювати з великими файлами, такими як зображення і відео.

Друзі можуть коментувати будь-які файли, які ви завантажуєте, що додає новий рівень соціальної інтеграції. Диск Google схожий на інші сервіси хмарних сховищ, але з'єднання з вашим обліковим записом Google робить єдину систему більш легкою у використанні. При необхідності, ви можете придбати додатковий простір для зберігання файлів.

До переваг можна віднести:
Легко користуватися
15 гігабайт для зберігання файлів
З'єднується з обліковим записом Google

Google Drive 1.13.5782.0599


Рік: 2013
ОС: Windows XP/Vista/Server 2003/7/8
Мова: Ml/Російська/Українська
Ліки: не треба
Розмір: 30.23 Mb

Завантажити Google Drive 1.13.5782.0599

Скачати Google Drive 1.13.5782.0599 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.