UAstream.Net » Програми » iSkysoft Video Converter Ultimate 4.7.0.0 + Rus
iSkysoft Video Converter Ultimate 4.7.0.0 + Rus

iSkysoft Video Converter дозволяє конвертувати всі типи відео файлів з одного формату в інший формат і витягувати аудіо доріжки з відео. Дана програма може конвертувати WMV в MPEG, AVI в MPEG, WMV to MPEG і т.д. і підтримує такі відео формати: MP4, MOV, 3GP, AVI, WMV, RM, MPEG, ASF і т.д. Також програма дозволяє вам встановлювати яскравість відео, контраст, насиченість, підрізати відео в пакетному режимі конвертувати відео файли і об'єднувати різні файли в один файл.

Особливості iSkysoft Video Converter:
• Конвертує практично всі відео формати: iSkysoft Video Converter може конвертувати WMV в MPEG, конвертувати AVI в MPEG, бути MPEG конвертер і т.д. Дана програма - це професійний все в одному відео конвертер і конвертер відео в аудіо.
• Підтримує найбільш популярні програвачі. iSkysoft Video Converter може конвертувати відео для iPod, iPhone, Apple TV, Zune, PSP, кишенькового комп'ютера, Creative Zen, Archos, і більшості інших MP3 програвачів і аудіо програвачів.
• Обрізка відео, відрізати непотрібні частини з відео файлів.
• Різні налаштування аудіо і відео. Встановлюйте параметри вивідного відео, включаючи дозвіл, швидкість зміни кадрів, кодіровщік і бітрейт і встановлюйте налаштування аудіо виводу, включаючи: частоту, канал, кодіровщік і бітрейт.
• Налаштування відео ефектів. Встановлюйте яскравість відео, контраст, насиченість і вибирайте застосування спеціальних відео ефектів до ваших відео файлів.
• Об'єднуйте файли. Об'єднуйте всі додані файли і вивідні файли.
• Попередній перегляд. Переглядайте ваші відео файли перед конвертуванням для налаштування вивідного якості.
• Простота у використанні. З iSkysoft Video Converter ви можете конвертувати відео в будь-які інші формати, зробивши кілька клацань мишею.

iSkysoft Video Converter Ultimate 4.7.0.0 + Rus


Рік: 2013
ОС: Windows 8/7/XP/Vista
Мова: English/Російський (русифікатор від GAZ)
Таблетка: cracked
Розмір: 37.67 Мб

Скачати iSkysoft Video Converter Ultimate 4.7.0.0 + Rus

Скачати iSkysoft Video Converter Ultimate 4.7.0.0 + Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.