UAstream.Net » Ігри » Age of Empires II - The Age of Kings + The Conquerors (2013/Repack від MOP030B)
Age of Empires II - The Age of Kings + The Conquerors (2013/Repack від MOP030B)

Гравець управляє однією з націй, переходячи в різні Епохи. Гра починається з Темної Епохи. Потім можна перейти в Епоху Феодалізму, Вік Замків і нарешті в Епоху Імперій. Гравець управляє юнітамі, які можуть атакувати, будувати споруди, добувати ресурси. У грі чотири типи ресурсів: золото, камінь, деревина, їжа. Дерево потрібно для спорудження будівель, кораблів, ферм, риболовецьких мереж, а також для закупівлі лучників. Камінь використовується для будівництва замків і веж. У грі є карти, що представляють території з реального світу (Скандинавія, Центральна Америка, Японське море). Мета гри зазвичай полягає в тому, щоб перемогти всіх супротивників. Проте можна вибрати гру, де метою є будівництво Дива Світу (див. нижче). У грі з кількома гравцями діє дипломатія - вони можуть бути союзниками, зберігати нейтралітет або вести війну. Багатокористувацький режим підтримує до 8 гравців.

Опис гри The Conquerors:
Немає потреби розповідати про достоїнства Age of Empires. Ця гра вже давно зайняла своє місце в ігровому пантеоні і стала класикою жанру стратегії в реальному часі. Можливістю розвивати свою цивілізацію скористалося величезну кількість любителів RTS. Один той факт, що у гри, що вийшла в далекому 1999 році, до цих пір є тисячі шанувальників, говорить багато про що.
У грі в доступній формі змодельовано середньовіччі, життя в якому досить умовна, проте досить реалістична і не дасть занудьгувати. У грі представлено кілька досить складних кампаній, не обійшлося і без «випадкових» карт. Не варто чекати від AI особливої спритності. Найцікавіше в цій грі є мультиплеер. Ось де можна розвернутися на повну насолодитися осадами і масштабними битвами!

Інформація про гру:
Жанр: strategy
Таблетка: не потрібно
Мова: РОСІЙСЬКА
Розмір: 363.33 Mb

Системні вимоги: 200 МГц ЦП, 64 МБ ОЗУ, 16 МБ відеопам'яті

Особливості ріпаку:
* автор ріпаку: MOP030B
* вирізане негеймплейное відео
* нічого не перекодировано
* час установки ~1 хвилина

Скачати Age of Empires II - The Age of Kings + The Conquerors (2013/Repack від MOP030B)
Скачати Age of Empires II - The Age of Kings + The Conquerors (2013/Repack від MOP030B) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.