UAstream.Net » Програми » ScanMyReg 2.1 ML/Rus Portable
ScanMyReg 2.1 ML/Rus Portable

ScanMyReg це сама зручна і проста у використанні програма для оптимізації реєстру. Програма сканує реєстр Windows і знаходить некоректну або застарілу інформацію. Виправляючи ці помилки в реєстрі і видаляти некоректні ключі реєстру ви допоможете вашій системі працювати швидше і стабільніше.

Програма також дефрагментує реєстр, що допомагає системі працювати чітко і гладко. Функція резервного копіювання/відновлення допоможе вам створити резервну копію всього реєстру, щоб ви могли повернути стан реєстру до раніше статусу, у разі виникнення помилок в системі.

Description in English:
ScanMyReg is the fastest and most effective registry optimization utility in the market. it scans the Windows registry and finds or incorrect obsolete information in the registry. By fixing these obsolete information in Windows registry, your system will run faster and error free. it also defragments the registry, keeping it streamlined for smoother system performance. The backup/restore function of the tool let you backup your whole Windows Registry so you can use it to restore the registry to the current status in case you encounter some system failure.

Fine tune your PC automatically with ScanMyReg. The all new ScanMyReg will:
- Effectively organize the registry fragments & compact the registry
- Scan and registry fix errors
- Backup and restore registry files
- Eliminate slowdowns, crashes and freezes
- Boost PC and Internet Speed

ScanMyReg v2.1:
* Added more languages
* Optimized scanning algorithm
* Bugs fixes

ScanMyReg 2.1 ML/Rus Portable


Рік: 2013
ОС: Windows XP/Vista/7/8
Інтерфейс: Multi/Російська
Ліки: вшито
Розмір архіву: 6.9 Mb

Скачати ScanMyReg 2.1 ML/Rus Portable

Скачати ScanMyReg 2.1 ML/Rus Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.