UAstream.Net » Програми » TeamViewer Premium/Enterprise 9.0.24732 + Portable
TeamViewer Premium/Enterprise 9.0.24732 + Portable

TeamViewer - програма дозволяє отримати доступ до комп'ютера з будь-якої точки інтернету (IP-адреса віддаленої машини можна не знати, але на другому комп'ютері теж повинна бути встановлена ця ж програма). Крім доступу до робочого столу і управління віддаленим комп'ютером за допомогою TeamViewer можна передавати файли, влаштовувати презентації, допомагати налаштувати комп'ютер, спілкуватися в чаті і т.д.

Особливості:
- Одне рішення для будь-яких ситуацій
У той час як більшість конкурентів пропонують різні програмні пакети для віддаленої підтримки, віддаленого адміністрування, навчання і продажів (вимагаючи також плати за них...), TeamViewer є універсальним рішенням для будь-яких ситуацій: TeamViewer зібрав всі модулі в одному простому і дійсно доступному пакеті.
- Адміністрування серверів з віддаленим обслуговуванням
TeamViewer також можна використовувати для управління комп'ютерами та серверами з віддаленим обслуговуванням. Встановлення в якості системної служби дозволяють виконувати перезавантаження і перепідключення.
- Передача файлів
У TeamViewer вбудована функція передачі файлів, що дозволяє вам копіювати файли і папки від вашого партнера і до нього - і ця функція також працює через брандмауер
- Найвищий стандарт безпеки
TeamViewer - дуже захищене рішення. Усі версії використовують повністю захищені канали передачі даних з обміном ключами і шифруванням сеансу AES (256 біт), такий же стандарт безпеки використовують протоколи https/SSL.
Відображення статусу онлайн
Ви - члени команди і знаходитеся в різних місцях? Необхідно продемонструвати свій робочий стіл або разом попрацювати над документом? У списку партнерів TeamViewer ви зможете побачити, хто в даний момент доступний, і підключитися до нього одним клацанням миші.
- Віддалена підтримка без установки
З TeamViewer ви можете віддалено управляти будь-яким ПК через Інтернет з будь-якої точки. Установка не потрібно, просто запустіть додаток з обох сторін і підключіться - навіть через брандмауери.
- Віддалені демонстрації продукції, розробок і послуг
TeamViewer дозволяє Вам демонструвати партнерові свій робочий стіл. Відкрийте через Інтернет доступ до демонстраційним матеріалами, продукції і презентацій за декілька секунд.
- Робота через брандмауери
Головні труднощі при використанні програмного забезпечення для віддаленого доступу - це брандмауери і заблоковані порти, а також NAT-маршрутизація локальних IP-адрес.
Якщо ви використовуєте TeamViewer, то не потрібно турбуватися про брандмауери: TeamViewer знайде шлях до вашого партнера.
- Доступ через браузер
Ви в дорозі, і вам необхідно попрацювати з віддаленим комп'ютером? Чому б не скористатися TeamViewer Web Connector? Створене тільки з використанням html і flash-технології, це рішення можна запускати практично з будь-якого браузера в будь-якій операційній системі.
- Дуже конкурентоспроможна ціна, доступні безкоштовні версії
TeamViewer пропонує набагато більше можливостей за невелику ціну. TeamViewer навіть пропонує безкоштовну версію для некомерційного використання.
Оптимізована продуктивність
Неважливо, підключені ви через локальну мережу або модем, - TeamViewer оптимізує якість відображення і швидкість передачі даних в залежності від типу підключення до мережі.

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 /8
Дім. сторінка: teamviewer.com
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: Patch-Sunstar
Розмір: 7/11 Мб

Download/Скачати TeamViewer Premium/Enterprise 9.0.24732


Portable

Скачати TeamViewer Premium/Enterprise 9.0.24732 + Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.