UAstream.Net » Програми » Paragon Partition Manager 2014 v10.1.21.236
Paragon Partition Manager 2014 v10.1.21.236

Paragon Partition Manager - інструмент для роботи з розділами, допоможе повністю контролювати жорсткі диски і управляти ними. У зв'язку з збільшенням ємності жорстких дисків зростає і необхідність адекватно розділяти місце на них. Простий у використанні інструмент для поділу жорсткого диска на розділи від компанії Paragon Software, є оптимальним рішенням для реструктуризації диска і зберігання інформації.

Paragon Partition Manager 2014 Free дозволяє встановити декілька операційних систем на різних розділах . Також ви можете безпечно змінити тип файлової системи існуючого розділу без переформатування . Менеджер завантаження дозволяє вибрати , яку ОС використовувати для завантаження при запуску комп'ютера.

Дружній інтерфейс:
• Графічне представлення даних робить інтерфейс більш зрозумілим.
• Зручне Меню швидкого запуску допомагає швидко знайти і запустити потрібні завдання .
• Майстра для спрощення навіть найбільш складних операцій.
• Контекстно-залежна система підказок для всіх функцій програми .
• Можливість попереднього перегляду структури жорсткого диска перед безпосереднім виконанням операцій (так звані віртуальні операції) .

Розділ / Жорсткий диск управління:
• Стандартні функції для ініціалізації, створення розділів і форматування жорстких дисків ( створення, форматування , видалення). Замість вбудованих утиліт Windows, програма підтримує всі файлові системи .
• Майстри швидкого створення розділу , щоб створити новий розділ у найбільш зручному для цього місці жорсткого диска, форматування в NTFS , а потім зробити його доступним в системі , призначивши букву диска .
• Майстер швидкого перерозподілу для збільшення вільного місця на одному розділі за рахунок невикористаного місця на сусідньому розділі жорсткого диска ( включаючи розділи Apple Boot Camp ) .
• Збільшує розмір розділу NTFS ( включаючи системні і заблоковані ) без перезавантаження Windows, і переривання роботи .
• Перетворення файлових систем FAT16/32 , NTFS ) без переформатування .
• Встановіть перегородку ( призначити букву диска ) будь-якого типу файлової системи , щоб зробити його доступним для операційної системи .
• Зміна параметрів файлової системи ( зробити активним / неактивним , сховати / показати , тощо ) .

Підтримувані технології:
• Paragon Hot Backup технології для резервного копіювання заблокованих розділів і жорстких дисків під управлінням операційних систем Windows NT + Сімейні пропозиції і високу ефективність обробки даних, і низькі вимоги до апаратного забезпечення .
• Технологія Paragon Щит живлення забезпечує цілісність даних у разі збою у роботі обладнання , перебоїв в подачі електроенергії або збою операційної системи .
• Paragon UFSD технологія дозволяє переглядати розділи будь-яких файлових систем, у тому числі приховані і непідключеними , редагувати і копіювати файли і папки і т.д.
• Paragon Hot Resize технології , щоб збільшити NTFS розділи ( системні і заблоковані) без перезавантаження Windows, і переривання роботи .
• технології Paragon Smart Partition безпечно розбити жорсткий диск на розділи операції будь-якої складності.
• Paragon BTE технологія забезпечує призначення завдань для виконання під час перезавантаження системи , тим самим , дозволяючи уникати використання завантажувального носія при роботі з системними розділами .
• Microsoft служба тіньового копіювання томів (VSS) для забезпечення копіювання / резервного копіювання інфраструктури для операційних систем Microsoft Windows XP/Vista/7/Server 2003/2008 . Даний сервіс забезпечує надійний механізм для створення цілісних - часу копії даних , відомих як тіньові копії . Розроблено Microsoft в тісній співпраці з провідними постачальниками рішень копіювання / резервного копіювання на ринку, вона заснована на ідеї технології моментального знімка.
• GUID Partition Table (GPT ) . Це наступне покоління таблиць розділів на жорсткому диску, розроблений , щоб обійти обмеження старої MBR. На дисках, тепер підтримується в Windows Vista / 7 , Server 2008 , Mac OS X і Linux.

Основні переваги:
Робота з розділами. Ви зможете створити, відформатувати і видалити розділ в будь-якій файловій системі, а також перерозподілити місце на диску.
Функції копіювання. Копіюйте весь диск або окремі розділи. Ви навіть зможете змінити розмір розділу, не копіюючи його.
Функції управління завантаженнями. Активуйте/вимкни менеджер завантаження, а також встановлюйте середовище для завантаження декількох систем.
Функції оптимізації. Автоматичне вирівнювання розділів під час операцій з копіювання/створення розділів дозволяє оптимізувати всю роботу жорсткого диска. Різні стратегії дефрагментації файлової системи по одному з трьох параметрів (дата створення файлу, розмір файлу, порядок директорії).
Функції резервного копіювання і відновлення. Створюйте резервні копії, навіть не виходячи з Windows. Відновлюйте систему і дані практично з стану “купа заліза”.

Підтримувані файлові системи:
• Повний доступ на читання / запис до розділів FAT16/FAT32.
• Повний доступ на читання / запис до NTFS (v1.2, v3.0, v3.1) під Windows, Linux і PTS DOS. Стислі файли NTFS, також підтримуються.
• Обмежений доступ на читання / запис до Apple HFS + розділів

Зміни Partition Manager 2014
- Більше не вимагає реєстрації - просто скачайте і почати використовувати
- Підтримка Windows 8.1
- Новий зручний інтерфейс
- Перетворення файлових систем NTFS HFS без переформатування
- Підтримка конфігурації GPT

Paragon Partition Manager 2014 v10.1.21.236


Рік: 2013
ОС: Windows XP/Vista/7/8
Інтерфейс: Англійська
Ліки: не треба
Розмір: 41.58 Mb

Завантажити Paragon Partition Manager 2014 v10.1.21.236

Скачати Paragon Partition Manager 2014 v10.1.21.236 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.