UAstream.Net » Програми » TuneUp Utilities 2013 13.0.4000.192
TuneUp Utilities 2013 13.0.4000.192

TuneUp Utilities - досить великий набір всіляких інструментів для налаштування і оптимізації системи. За допомогою TuneUp Utilities ви зможете очищати диски від ”сміття”, видаляти невірні записи з системного реєстру і дефрагментувати його, оптимізувати оперативну пам'ять, управляти автозавантаженням, назавжди видаляти файли з диска за допомогою спеціальної утиліти ”TuneUp Shredder” (подальше відновлення стає неможливо навіть при допомогою спеціальних програм), відновлювати видалені файли, змінювати зовнішній вигляд Windows, і багато іншого.

Настройка та Аналіз (Customize and Analyze):
Включає в себе менеджер автозавантаження (TuneUp StartUp Manager), твикер інтерфейсу Windows (TuneUp WinStyler), "Системні відомості" (TuneUp System Information) і "Загальні системні налаштування" (TuneUp SystemControl). Відмінною особливістю менеджера автозавантаження є те, що в його налаштуваннях можна встановити індивідуальний для кожного користувача список програм. Розділ "Системні відомості" містить детальну інформацію про встановленому апаратне забезпечення, а також обсязі займаної пам'яті, версії встановленої Windows і т. д.

Очищення і Ремонт (Clean and Repair):
У цьому розділі можна знайти дві утиліти - для очищення комп'ютера від тимчасових файлів (DiskCleaner), і утиліту для визначення неполадок в системному реєстрі (RegistryCleaner). Ці інструменти тонкої настройки системи дуже прості в обігу і являють собою два майстри з покроковими інструкціями.

Оптимізація і налаштування (Optimize and Improve):
Ця група включає в себе дефрагментатор системного реєстру (RegistryDefrag), утиліту для роботи з оперативною пам'яттю (MemOptimizer) і велику кількість системних налаштувань (System Optimizer), що дозволяють максимально збільшити ефективність роботи Windows. Підібрати найкращим чином системні налаштування допоможе спеціальний модуль System Advisor, який зробить аналіз роботи комп'ютера і надасть інформацію про те, які необхідно внести зміни користувачеві, щоб збільшити продуктивність системи.

Адміністрування і управління (Administer and Control):
Тут можна знайти повноцінний редактор системного реєстру Registry Editor, за допомогою якого можна проводити пошук і редагувати записи, менеджер процесів (Process Manager) і утиліту для коректного видалення встановлених додатків (Uninstall Manager).

Відновлення та видалення файлів (File recovery and Destruction):
Остання категорія налаштувань містить інструменти для роботи з файлами - утиліту для відновлення інформації (Undelete) та інструмент для видалення конфіденційних даних без можливості відновлення даних (Shredder). Серед додаткових можливостей програми можна виділити функцію автоматичного оновлення та можливість відновлення системи по створеній раніше резервної копії системи (RescueCenter).

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Російська
Ліки: Keygen-REPT
Розмір: 31,7 Мб

Download/Скачати TuneUp Utilities 2013 13.0.4000.192

Скачати TuneUp Utilities 2013 13.0.4000.192 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.