UAstream.Net » Програми » Chrome Password Remover 1.0
Chrome Password Remover 1.0

Зручний і стрімкий інструмент, що відобразить та знищить паролі в Chrome. Зможете прибрати зараз абсолютно всі логіни і паролі, збережені в браузері, а зможете стерти будь c них.

Нескладна, маленька, проте потужна утиліта, яка зуміє показати перелік паролів, що зберігаються в браузері Chrome, також знищити ненадобные (окремо або абсолютно всі відразу). Це стане чудовим доповненням Вашої колекції інструментів конфіденційність, видаляють логіни миттєво. Має можливість видалити інформацію без здатності відновлення. За замовчуванням, утиліта розшукує місцезнаходження профілю, який належить користувачу, який увійшов у систему, але Ви можете перенаправити його на профіль якого завгодно іншого користувача. Коли Ви натиснете на клавішу "Show Passwords", утиліта відобразить Вам всі паролі даного профілю, поряд з відповідними логінами і веб-сайтами. Є можливість зберегти їх у документі формату HTML, прибрати абсолютно всі одразу або видалити їх окремо. Якщо Ви захочете стерти абсолютно всі облікові записи, це може зайняти досить великий проміжок часу, поки програма не вдасться знищити дані.


Інформація про програму:
Назва: Chrome Password Remover 1.0
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows 2K / XP / Vista / 7 / 8 / 2003 / 2008
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: securityxploded.com
Розмір: 3,08 Мб


Завантажити Chrome Password Remover 1.0

dfiles.ru
turbobit.net
letitbit.net
vip-file.com
uploaded.net
file-space.org
Скачати Chrome Password Remover 1.0 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.