UAstream.Net » Програми » FileMaker Pro 13 Advanced 13.0.1.194
FileMaker Pro 13 Advanced 13.0.1.194

Платформа FileMaker допоможе оптимізувати ваш бізнес. Зручне створення настроюваних завдань для iPad, iPhone, Windows, Mac і веб-платформ відповідно до потреб вашої організації. Управління даними про замовників, відстеження активів, створення проектів, побудова звітів та ін. Платформа FileMaker допомагає поліпшувати робочий процес, скорочувати витрати і підвищувати загальну ефективність. FileMaker Pro полегшує створення індивідуальних рішень для управління бізнес-інформацією на iPad iPhone, Mac і веб-платформах, а також в Windows. Мільйони людей в усьому світі використовують FileMaker Pro для оптимізації управління контактами, відстеження запасів, організації проектів та ін

FileMaker Pro 13 Advanced включає всі можливості FileMaker Pro 13, а також пакет розширених засобів розробки та налагодження. Цей випуск дозволяє додавати в меню тільки ті елементи, які вам потрібні. Крім того, він пропонує надійний аналіз, потужні засоби налагодження та багато іншого - все можливості розроблені, щоб допомогти вам створювати більш гнучкі і надійні бази даних максимально швидко.

Особливості:
- Швидкий початок роботи
Імпортуйте наявні дані або скористайтеся однією з 16 типових професійних завдань FileMaker Pro.
- Крос-платформний доступ до даних
Доступ до одних і тих же даних з iPad, iPhone, Windows, Mac і веб-платформ. Безпечний спільний доступ для різних груп користувачів - від двох до сотень.
- Стандартна інтеграція
Безпечні двосторонні з'єднання з джерелами даних SQL Server, MySQL і Oracle. FileMaker Pro також підтримує відкриті стандарти XML і ODBC.
- Дані в дорозі
Доступ до даних з iPad і iPhone через FileMaker Go. Отримайте миттєві оновлення від своєї команди при розміщенні завдань в FileMaker Server.
- Гнучкі засоби розробки
Створення настроюваних завдань на основі однієї з 51 ефектних з тим десяткам вбудованих інструментів дизайну, таких напрямні, таблиці і градієнти.
- Звіти і графіки за кілька хвилин
Покрокові засоби створення звітів, включаючи приємні оку діаграми, для автоматизації завдань. Зручне створення і відправка звітів Excel або PDF.
- Новаторська веб-технологія
Швидко запускайте завдання FileMaker в веб-браузері за допомогою FileMaker Server. Навички програмування не потрібні.

FileMaker Pro 13 Advanced:
Підтримка шифрування БД
НОВИНКА! FileMaker Pro 13 Advanced дозволяє включати 256-бітове шифрування AES для даних, що діє як під час передачі, так і в стані спокою.
Відладчик сценарію
Точне визначення місць виникнення неполадок в сценаріях і тригерах сценаріїв. Вимикання тригерів сценаріїв при налагодженні для тонкої настройки процесу усунення неполадок.
Користувальницькі меню
Створення, зміна та видалення окремих елементів меню або цілих наборів меню. Рішення можна налаштувати так, щоб деякі меню були доступні тільки на iPad або iPhone.
Засіб перегляду даних
Відстеження полів, змінних і обчислень для усунення неполадок.
Настроювані функції
Створюйте нові функції та скопіюйте, вставте і імпортувати їх в будь-яку базу даних FileMaker Pro.
API підключаються
модулів зовнішніх функцій
Допомагає створювати більш стабільні додатки і розширювати можливості баз даних.
Імпорт декількох таблиць
Створення та редагування баз даних прискорюється за рахунок одночасного імпорту декількох таблиць.
Засіб створення середовища виконання
Створення окремих програм, для яких не потрібно FileMaker Pro, з власної середовищем виконання.
Реплікація полів та таблиць
Підтримується копіювання визначень полів в інші поля, а також копіювання визначень таблиць для більш швидкої розробки завдань.
Засіб створення інтерактивних терміналів
Створення додатків, в яких все меню приховані. Відмінне рішення для терміналів самостійної реєстрації та пунктів підписки.
Звіт про схемі бази даних
Рішення пропонує комплексні звіти по всім елементам схеми бази даних.

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Англійська
Ліки: patch-MPT
Розмір: 352,3 Мб

Download/Скачати FileMaker Pro Advanced 13 13.0.1.194

Скачати FileMaker Pro 13 Advanced 13.0.1.194 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.