UAstream.Net » Ігри » Delta Force Xtreme 2 Full (2013)
Delta Force Xtreme 2 Full (2013)

Delta Force Xtreme 2 - Продовження популярного серіалу Delta Force. Головною відмінністю Xtreme 2 від попередніх частин серії є розраховані на багато баталії, в яких одночасно можуть брати участь до 150 чоловік. У грі 40 карт, 5 різних режимів, широкий вибір озброєння і транспорту. Що стосується однокористувальницької компанії, то вона дозволить гравцям прийняти участь в бойових діях в Колумбії і Венесуелі.

Особливості гри:
•Боротьба за мир починається з вибору зброї. До послуг віртуальних спецназівців звичний набір: автомати М4, FN-FNC, АК-47 і М16, кілька снайперських гвинтівок, кулеметів М240, М249 і ПКМ, безіменний дробовик, бородата «екзотика» G36 і P90.

Інформація про гру:
Назва: Delta Force Xtreme 2
Жанр: Action
Мова: Англійська
Вакцина: присутній
Розмір: 969 mb

Системні вимоги:
Vista Процесор: Dual-core processor (Intel® Core 2 Duo E6540/AMD® equivalent or higher) Пам'ять: 1 GB Відео-карта: DX9.0c Compatible graphics card with Shader Model 3.0 support(NVIDIA® GeForce® 8 series/AMD® equivalent or higher) Аудіо-карта: Звукова карта сумісна з DirectX 9.0c Жорсткий диск: 1 GB

Скріншоти:
Delta Force Xtreme 2 Full (2013) Delta Force Xtreme 2 Full (2013)

Delta Force Xtreme 2 Full (2013) Delta Force Xtreme 2 Full (2013)

скачати Delta Force Xtreme 2 Full (2013)
Скачати Delta Force Xtreme 2 Full (2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.