UAstream.Net » Ігри » Колекція ігор від Alawar і NevoSoft (2012/Rus)
Колекція ігор від Alawar і NevoSoft (2012/Rus)

Вам представлена колекція новітніх ігор від компаній Alawar і NevoSoft від 29 березня 2012 року. Зібрані останні ігри різних жанрів: логічні, пошук предметів, симулятори. Відмінний засіб, що допоможе вам скоротати небагато часу.

Ігри від NevoSoft

1.Ісла Дорада. Епізод 1
Ісла Дорада - загадковий золотий острів, про яку розповідають казки і складають легенди. Кілька сотень років шукачі скарбів зі всього світу вирушають на пошуки цієї загадкової землі, багато з них зникають, багато зазнають поразки, але ніхто так і не може сказати, є він чи ні... Джессіка, відважний археолог, після десяти років наполегливих пошуків нарешті знайшла золоту землю, але... раптово вона втрачає свідомість і приходить у себе в невеликий тубільної селі, не пам'ятаючи, як вона тут опинилася і що відбувається. Виявляється, не так-то просто залишити Ісла Дорада, і вам доведеться допомогти дівчині повернутися зі світу мрій і ілюзій додому. «Піски Ефраниса» - перший епізод подорожей відважного археолога на шляху до того, щоб вирватися із замкнутого кола... Скачайте нову гру «Ісла Дорада. Епізод 1» - вас чекають незабутні пригоди, яскраві враження, і, звичайно ж, незабутні головоломки!

2. Реальна ферма 2
Чи Думали ви коли-небудь, що вам доведеться будувати ферму на даху хмарочоса? Однак таке можливо! Станьте зіркою реаліті-шоу, основне завдання якого - побудувати ферму на даху хмарочоса і зробити це краще, ніж ваші конкуренти. Допоможіть Лізі досягти успіху у виконанні цього нелегкого завдання. Садіть овочі, квіти, слідкуйте за тваринами, які постійно потребують догляду. Робіть одночасно однакові дії і отримуйте більше зірок рейтингу в скарбничку - це дозволить вам наймати собі помічників. Адже чим популярніший шоу, тим більше людей хочуть взяти участь у ньому! І нарешті - продайте свіжі продукти Карлосу, власнику мережі супермаркетів здорового харчування. Скачайте нову гру «Реальна ферма 2» і візьміть участь в неймовірному реаліті-шоу!

3. Відважні рятувальники 2
Команда «Відважний рятувальник» знову поспішає на допомогу! Допоможіть жителям архіпелагу Гринфилдс пережити наслідки руйнівного торнадо. Відновлюйте будинку, розчищайте завали, рятуйте інших робітників, надайте першу медичну допомогу постраждалим жителям. Пройти гру ой як непросто! Будуйте мости, руйнуйте кам'яні брили, подекуди вам навіть доведеться задіяти цілу рятувальну бригаду, щоб, наприклад, побудувати певну будівлю. Правильно координуйте дії своїх рятувальників, і тоді вас чекає успіх, а архіпелаг Гринфилдс знову оживе в новій грі «Відважні рятувальники 2»!

4. Голем. Колекційне видання
Вступите в боротьбу з штучним розумом у новій грі «Голем. Колекційне видання»! Людство століттями мріяло створити істоту, подібну собі. Вчені всіх часів і конфесій, алхіміки, любителі намагалися створити штучний розум. Але завжди існує дилема - якщо щось піде не так, то станеться катастрофа, яка переверне весь світ. Ви, відомий вчений, отримуєте листа від свого хорошого друга, який запрошує вас взяти участь в експерименті століття. Хіба ви можете відмовити своєму другові і не задовольнити свою цікавість? Пориньте у світ, повний таємниць, загадок і підступний ідей. Вступите в боротьбу з штучним розумом і випробуйте себе - чи зможете ви піти проти Голема?

Ігри від Alawar
1. Принцеса Ізабелла. Повернення прокляття. Колекційне видання
Вирушайте на пошуки крихітній Белли, яку викрала підступна відьма! Але по дорозі вам доведеться ще і звільнити королівство, і з придворних зняти прокляття, і вирішити безліч головоломок. Збирати пляшки з дивним зіллям, накопичуйте магічні здібності і просувайтеся до нових барвистих локаціях бонусної голови колекційного видання!

2. Будинок 1000 дверей. Долоня Заратустри. Колекційне видання
У штаті Нью Джерсі вже кілька днів ніхто не спить. І зрозуміло, чому: навколо то й справа вибухають вогненні феєрверки і літають кульові блискавки! Люди не знають, що робити. Всі, крім Кейт - дівчина чудово розуміє, що означає цей пекельний вогонь. Будинок-примара готовий розкрити свої двері... Цим варто скористатися!

3. Легенда про велику рибу
Маленький відважний кошеня вирушає в небезпечну пригоду, і ви повинні допомогти йому пройти заплутані лабіринти, перемогти ворогів і зібрати всі трофеї. Швидше в дорогу, адже нагородою вусатому герою стане величезна риба!

Про активації:
В архіві є новітній активатор з докладною інструкцією та відео, за допомогою яких Ви без праці активуєте ці ігри з новим ступенем захисту. Насолоджуйтесь!

Системні вимоги:
• Операційна система: Windows XP/Vista/SeVen
• Процесор: Intel Pentium IV - 1,4 GHz
• Оперативна пам'ять: 512 MB
• Відеокарта: 128 MB

Контрольна сума (архіву):
MD5: 88F2C97B632CBF5512825599FA866576

Жанр: логічні, пошук предметів, симулятори
Видавець: NevoSoft, Alawar
Тип видання: Ліцензія
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: російська
Таблетка: в комплекті (новітній активатор)
Розмір: 1.92 Gb

Скачати Колекція ігор від Alawar і NevoSoft (2012/Rus)
Скачати Колекція ігор від Alawar і NevoSoft (2012/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.