UAstream.Net » Ігри » Pole Position (2013)
Pole Position (2013)

Pole Position 2012 - віртуальний менеджер автогоночной команди. Гравцеві належить сформувати свою «стайню», вибравши з 200 гонщиків і 1000 технічних співробітників саме тих, хто втілять його управлінський геній в конкретні перемоги. Займаючи посаду генерального менеджера і гоночного керівника одночасно, гравець візьме на себе всю повноту влади не тільки в господарських питаннях, але і в питаннях гоночної тактики.
Вказавши своїм гонщикам найкоротший шлях до перемоги, великий бос потім може розслабитися за капсулою c валідолом і поспостерігати в реальному часі, як штучний інтелект втілює в життя його директиви. І так 17 разів поспіль, за кількістю гоночних трас. Статут програвати комп'ютерним командам, можна буде підключитися до Мережі і програти (для різноманітності) іншому гравцеві.

Назва: Pole Position
Мова: Російська
Оперативна пам'ять: 1 Gb
Відео карта: ATI 2600XT, GeForce 8600GT /512 МБ
Ключ: Не потрібний
Розмір: 456 Мб
Операційна система: Windows® XP, 98SE, Me, 2000, 2003, Vista or Windows 7

Pole Position (2013)Pole Position (2013)Pole Position (2013)

Скачати Pole Position (2013)
Скачати Pole Position (2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.