UAstream.Net » Програми » UFS Explorer Professional Recovery 5.11.2
UFS Explorer Professional Recovery 5.11.2

UFS Explorer Pro Recovery - розроблено практикуючими фахівцями і має інтерфейс, орієнтований на професіоналів. Містить набір інструментів для низькорівневого аналізу і відновлення даних, включаючи відновлення RAID масивів будь-якої складності. Дозволяє успішно працювати зі складними випадками втрати даних на широкому спектрі файлових систем. Версія Professional Recovery є єдиною програмою групи UFS Explorer, яка дає можливість змінювати вихідну інформацію на носії.

Використовуючи UFS Explorer Professional Recovery можна відновити дані з практично будь-якого проблемного RAID масиву. Якщо у Вас проблеми з RAID-контролером, диском, чи NAS firmware, зазвичай масив "збирається" і стає дуже проблематично відновити з нього дані, особливо це стосується масивів на базі RAID 0 або RAID 5. Якщо операційна система не розпізнає RAID, можна його віртуально зібрати з його компонентів. Дані з такого RAID можна витягувати, так само як і з вихідного. UFS Explorer Professional Recovery дозволяє "на льоту" віртуально реконструювати RAID і відновити з нього дані.

Використовуючи UFS Explorer Professional ви можете:
- Зручно і швидко копіювати дані з підтримуваних файлових систем, які зазвичай недоступні Windows;
- Зберігати резервні копії дисків і дискових розділів (в тому числі, для подальшого аналізу);
- Швидко відновлювати видалені файли з FAT і NTFS;
- Відновлювати дані з втрачених дискових розділів (після форматування диска, втраті чи зміні таблиці розділів);
- З використанням евристичних методів аналізу, проводити пошук інформації навіть на сильно пошкоджених дискових розділах або відформатованих розділах, в тому числі - з використанням іншої файлової системи;
- Виконувати віртуальну збірку «розібраних - RAID-масивів (RAID 0,1+0,5,JBOD, їх комбінації) для відновлення даних навіть частково або повністю використовуючи образи дисків, складали масив;
- Читати і відновлювати інформацію з безлічі «віртуальних дисків: (RAW-образи, .dmg-файли MacOS, віртуальні диски VMWare, Parallels Workstation, Virtual PC).

Підтримувані файлові системи
NTFS: повна підтримка (доступ до даних і всі можливості відновлення).
FAT/FAT32: повна підтримка (доступ до даних і всі можливості відновлення).
ExFAT: повна підтримка (доступ до даних і всі можливості відновлення).
SGI XFS: повна підтримка (доступ до даних і всі можливості відновлення).
Apple HFS+: повна підтримка (доступ до даних і всі можливості відновлення*).
JFS (IBM JFS2): повна підтримка (доступ до даних і всі можливості відновлення).
Ext2-Ext4: повна підтримка (доступ до даних і всі можливості відновлення*).
ReiserFS: повна підтримка (доступ до даних і всі можливості відновлення).
UFS/UFS2: доступ до даних і відновлення пошкодженої файлової системи**.
Custom Adaptec UFS: доступ до даних і відновлення пошкодженої файлової системи**.
Sun ZFS: доступ до даних (можливість копіювання файлів).
Novell NWFS: доступ до даних (можливість копіювання файлів).
Novell NSS: доступ до даних (можливість копіювання файлів).
HFS: доступ до даних (можливість копіювання файлів з ZFS).
VMware VMFS: доступ до даних і базові можливості відновлення (програма може копіювати файли і віртуальні диски з VMFS, а також шукати загублені і видалені файли VMDK).

Можливості
Віртуальна реконструкція і відновлення даних RAID масивів
RAID0 (включаючи RAID-on-RAID, такі як RAID1+0, RAID 50 і т.д.), RAID3 (RAID4, RAID7) з підтримкою распредения даних (страйпов) на рівні байтів, RAID5 (більшість спільних розподілів парності і відстроченої підтримки парності), RAID6 (більшість стандартних розподілів парності, включаючи характерні для RAID ARECA).
Відновлення NAS масивів з файловими системами XFS, Ext3, UFS, такими, як Buffalo LinkStation і TeraStation, Iomega StorCenter, Adaptec Snap Servers (як Snap OS так і Guardian OS), Promise Technologies SamrtStor, LaCie рішення Intel NAS і так далі.
Підтримка імпорту vim-файлів. Дозволяє відкривати будь-які файли віртуальних копій, створені з допомогою продуктів Runtime Software, і використовувати їх для відновлення даних.

Нова версія дозволяє читати дані зі складних масивів в асинхронному режимі, що дає значне прискорення порівняно з попередніми версіями і аналогічними програмними продуктами. Вміст збійних секторів тепер відновлюється автоматично на основі надлишкової інформації з інших дисків.

Прямий доступ до даних підтримуваних файлових систем
Програма дозволяє отримати доступ до даних на всіх підтримуваних файлових системах, включаючи файлові системи на образі диска, віртуальному диску, RAID масиву і т.д., без необхідності попереднього сканування.

Відновлення після форматування
З професійною версією програми ви можете зробити сканування розділу для пошуку різних можливих варіантів файлових систем, які були до форматування. Навіть якщо ви не знаєте, яка файлова система була раніше, будуть запропоновані варіанти для вибору.

Відновлення даних на основі посекторного сканування (raw recovery)
Використовується оригінальна технологія IntelliRAW™. Набір інструментів, представлених у програмі, надає рішення для більшості випадків втрати даних, що зустрічаються на практиці. В залежності від ситуації, UFS Explorer Professional Recovery може просто прочитати вміст диска, так і глибоко проаналізувати метадані файлової системи для пошуку втрачених даних. Навіть у випадку повної втрати метаданих, програма може апроксимувати розташування даних файлу, грунтуючись на особливостях файлової системи, розташування інших файлів і аналізі їх вмісту. Це дозволяє отримати максимально можливий результат відновлення даних.

Функція диск-на-диску
Програма може відкривати образи або віртуальні диски з будь-якої файлової системи, доступної в UFS Explorer. Наприклад, ви можете легко побудувати RAID масив, який зберігає віртуальні машини, відкрити віртуальний диск прямо з VMFS і відновити дані безпосередньо з віртуальної машини без необхідності спочатку витягувати віртуальний диск. Ця функція також дозволяє отримати низькорівневий доступ до даних. Наприклад, доступ до заблокованих системою віртуальних дисків запущеного Hyper-V сервера, доступ до CD/DVD образів перебувають у файлових системах «паралельних» ОС і т.д.

Контекстний аналіз даних і виправлення помилок
UFS Explorer Professional Recovery є єдиною версією, що дозволяє виконувати ручної аналіз вмісту даних. Програма дає можливість визначити положення ідентифікатора файлу/папки, їх вміст, карту фрагментів та переміщатися між ними. Якщо існує проблема з вмістом файлу, UFS Explorer дозволяє знайти «проблемний» фрагмент і виправити його. За допомогою Hex-редактора можна виправляти як прості, так і серйозні проблеми файлової системи (редагувати записи каталогів, переміщати суперблоки, виправляти ідентифікатори тощо) для повернення їй працездатності.

Локалізація
Визначає імена файлів навіть на файлових системах, що не підтримують unicode і розпізнає UTF-16, UTF-8, ASCII з місцевими кодовими сторінками.

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: Keygen.tPORt
Розмір: 17,2 Мб

Download/Скачати UFS Explorer Professional Recovery 5.11.2

Скачати UFS Explorer Professional Recovery 5.11.2 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.