UAstream.Net » Програми » OblyTile 0.9.7
OblyTile 0.9.7

Зручна модифікація стартового екрану Windows 8 за допомогою додавання до нього нових плиток. Є можливість додати відкриття файлів, папок або URL, виклик програм.

Найпростіша програма, яка дозволяє споруджувати нові плитки на стартовому екрані Windows 8. З нею зуміють працювати користувачі ПК з будь-яким рівнем підготовки. Після пуску утиліти Ви зможете побачити вікно з чітко визначеним макетом для створення новенькій плитки. Ви можете почати з визначення назви плитки або обрати приховання його (ім'я зможете задати виключно англійською мовою). Встановіть відповідні плитці URL, програму або папку. Можете задати для плитки будь-яке зображення форматів JPG, PNG або BMP, яке розташоване на комп'ютері. Крім цього, є можливість підібрати кольори фону і тексту плитки. Є можливість задати пуск програми, асоційованої з плиткою, з правами адміна, запуск всього одного примірника програми, перетворити ярлик програми в плитку. Доступні й інші можливості налаштування. Усі зроблені в даній програмі плитки, що можете редагувати.


Інформація про програму:
Назва: OblyTile 0.9.7
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows 8 / 8.1 (32 / 64)
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: forum.xda-developers.com
Розмір: 3,68 Мб


Скачати OblyTile 0.9.7 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.