UAstream.Net » Програми » SpyBot - Search / Destroy 2.2 DC 2013.11.22 Portable
SpyBot - Search / Destroy 2.2 DC 2013.11.22 Portable

Spybot - Search / Destroy - призначений для пошуку і видалення шкідливих програм та руткітів. Утиліта дозволяє імунізувати веб-браузер і hosts файл від небажаних змін, керувати автозавантаженням Windows.

Основне призначення Spybot - Search / Destroy
Spybot - Search & Destroy (Спайбот - знайти і знищити) може виявляти і видаляти з вашого комп'ютера різного роду шкідливе ПЗ: від шпигунських програм до руткітів. Шпигунське ПО (Spyware) - поширений і небезпечний вид загроз, з допомогою яких зловмисники і хакери можуть стежити за вашою активністю на комп'ютері та в Інтернеті, отримувати доступ до ваших конфіденційних даних . Руткіти - складні загрози, які приховують свою присутність в системі і практично недоступні для виявлення традиційними антивірусами. Видалення руткітів може бути виконано тільки з допомогою спеціальних програм, функціонал яких доступний в Spybot - Search & Destroy.

Шпигунські програми можуть непомітно відстежує ваша поведінка за комп'ютером, щоб створити ваш "маркетинговий профіль" на основі відвідуваних вами сайтів, який так само непомітно передається збирачам інформації, що продають ваші дані рекламним організаціям.

Якщо Ви бачите у Вашому браузері нові панелі інструментів, які Ви явно не встановлювали, якщо браузер постійно "падає" або стартова сторінка несподівано змінилася, то цілком імовірно, що у вашому комп'ютері завівся "шпигун". Але навіть якщо немає нічого незвичайного, то "шпигуни" все одно можуть бути - чим далі, тим більше з'являється такого ПЗ.

Spybot - Search & Destroy може видаляти "сліди присутності" (usage tracks), що буде корисно, коли ви користуєтеся комп'ютером спільно з ким-то ("персональний комп'ютер колективного використання і не хочете, щоб інші користувачі знали, чим ви займалися. Для професійних користувачів є можливість виправляти деякі неполадки в реєстрі, створювати розширені звіти, управляти автозавантаженням програм і служб.

Основні компоненти
") Пошук і видалення шкідливого ПО
- Сканування і лікування зараження комп'ютера
- Сканування і видалення руткітів
- Перевірка додатків для iPhone Home/Pro
- Імунізація системи

Додаткові інструменти
- Менеджер автозавантаження Windows
- Виправлення системи (реєстру)
- Безповоротне видалення файлів
- Захищене виправлення оточення Pro
- Створення завантажувального диска Spybot 2 LiveCD Pro
- OpenSBI правила виявлення
- Підтримка сценаріїв

Автоматизація захисту
- Планувальник для виконання завдань за розкладом Home/Pro
- Параметри командного рядка Home/Pro
- Інструмент Командний рядок Pro

Нове у версії 2.2.25
Spybot 2.2 Service Release
- Підтримка Windows 8.1

SpyBot - Search / Destroy 2.2 DC 2013.11.22 Portable


Рік: 2013
ОС: Windows® XP/Vista/7/8
Мова: ML/Російська
Ліки: не треба
Розмір: 57.55 Mb

Скачати SpyBot - Search / Destroy 2.2 DC 2013.11.22 Portable

Скачати SpyBot - Search / Destroy 2.2 DC 2013.11.22 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.