UAstream.Net » Ігри » The Walking Dead. Gold Edition (2013/Rus/Repack від GamePirates)
The Walking Dead. Gold Edition (2013/Rus/Repack від GamePirates)

The Walking Dead: The Game адвенчура з елементами «хоррора». Сюжет висвітлює пригоди нової групи «вижили», які резонно намірилися втекти з Атланти в світлі навали зомбі. Подивіться на те, що творилося в перші дні несподівано нагрянувшего апокаліпсису, і візьміть участь в подіях, які так чи інакше перетинаються з пригодами шерифа Ріка Граймса. Гра The Walking Dead складається з п'яти частин, що відбуваються в тій же всесвіту, що і чудова серія коміксів Роберта Кіркман. Грайте за Чи Еверетта, засудженого злочинця, який отримав другий шанс на життя у світі, спустошеному мерцями. Серед ожилих трупів і залишилися вижили, готових піти на що завгодно заради власної безпеки, захист дівчинки-сироти на ім'я Клементина стане спокутуванням гріхів для головного героя в цьому світі, що перетворився в пекло.

Особливості ріпаку:
«За основу взята Ліцензія від Telltale Games»
Гра:
• аудіо якість 100%
• відео якість 100%
• ексклюзивний установник
• установка додаткового Soft'a (DirectX)
• всі шляхи реєстру збережені
• запуск гри через ярлик на десктопі або через меню пуск
• для установки необхідно 256 Мб ОЗУ
• приблизний час установки 2 хвилин(а,и)
Episodes:
• Episode 1 - A New Day
• Episode 2 - Starved For Help
• Episode 3 - Long Road Ahead
• Episode 4 - Around Every Corner
• Episode 5 - No Time Left
• Special Episode - 400 Days
Різне:
• ігрові архіви не зворушені
• русифікатор від Tolma4 Team.v 1.6 від 15.07.2013 р
• за основу взята ліцензійна копія гри від Telltale Games, оновлена в Steam від 23.07.2013 р

Особливості Gold Edition:
The Walking Dead.Episode 1 - A New Day
The Walking Dead: The Game - адвенчура з елементами «хоррора». Сюжет висвітлює пригоди нової групи «вижили», які резонно намірилися втекти з Атланти в світлі навали зомбі. Подивіться на те, що творилося в перші дні несподівано нагрянувшего апокаліпсису, і візьміть участь в подіях, які так чи інакше перетинаються з пригодами шерифа Ріка Граймса.

The Walking Dead.Episode 2 - Starved For Help
The Walking Dead.Episode 2 - Starved For Help повідає про групу героїв з першої частини, яким вдається сховатися від живих мерців в новому притулку. Але, різко встає проблема води і харчування, так як тут вони в дефіциті. Люди починають голодувати, а панічні настрої тільки збільшуються. В один прекрасний момент, людина по імені Ендрю Сент Джон пропонує і іншим вижив перебратися на його ферму де в достатку можна знайти запаси їжі. На жаль, зробити це буде дуже непросто, адже крім небезпеки зустрітися по дорозі з кровожерними зомбі, тепер ще варто побоюватися нового ворога: бандитів.

Episode 3 - Long Road Ahead
Episode 3 - Long Road Ahead відбувається за сюжетом, створеному Робертом Кіркманом. В результаті зради в групі відбуваються страшні події. Це найбільш емоційно насичений епізод! Був правильним ваш непростий вибір у першому і другому епізодах?

Episode 4 - Around Every Corner
Даний епізод за кількістю несподіваних сюжетних поворотів займає, мабуть, перше місце серед всіх інших епізодів. Відчуття безвиході все сильніше огортає відбувається. Спостерігаючи за персонажами, можна помітити, що вони вже самі не вірять в своє спасіння, а деякі навіть відкрито про це говорять. Тонко відчути емоції героїв допомагає прекрасна акторська гра: варто відзначити дуже натурально зіграних персонажів і Кенні.

Episode 5 - No Time Left
У цьому епізоді тривалу подорож загону вижили на чолі з Лі та його маленької супутницею Клем підходить до свого завершення, і тепер стане остаточно ясно, чи зможуть розробники виконати свої обіцянки, дані ще на початку шляху.

400 Days
Додатковий епізод "400 Days", події якого розвиваються на вантажний стоянці біля шосе Джорджії, розповість Вам п'ять пов'язаних історій виживання в зомбі-апокаліпсисі. З першого дня смертельної чуми минуло 400 днів , The Walking Dead: 400 Day пропонує ще більше жаху і людської драми від Роберта Кіркман і володарки нагород - студії Telltale. Наслідки Ваших рішень, зроблених при проходженні перших п'яти епізодів, відобразяться в '400 Days' і вибір, який Ви зробите тут, також відображається у другому сезоні.

Установка:
Увага ! Перед установкою відключаємо Антивірус і Файрвол.
1. Запустити: setup
2. Встановити гру
3. Грати !

системні вимоги
Операційна система: Windows XP (SP3) / Vista (SP2) / Windows 7
Процесор: 2.0 GHz Pentium 4
Пам'ять: 3 GB
Відеокарта: TI or NVidia card w / 512 MB RAM
Аудіокарта: Сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце на ЖД: 2 Гб
DVD-привід: не потрібен

Інформація про Гру
Назва: The Walking Dead. Gold Edition
Оригінальна назва: The Walking Dead. Gold Edition
Рік виходу: 2013
Жанр: Adventure, 3D, 3rd Person
Мова інтерфейсу: RUS
Мова озвучення: ENG
Ліки: Вшито (anonymous / RELOADED)
Розмір: 4.21 Gb

Скачати The Walking Dead. Gold Edition (2013/Rus/Repack від GamePirates)
Скачати The Walking Dead. Gold Edition (2013/Rus/Repack від GamePirates) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.