UAstream.Net » Програми » Hard Drive Inspector Professional 4.20 Build 185
Hard Drive Inspector Professional 4.20 Build 185

Hard Drive Inspector - потужна, зручна і ефективна програма, призначена для контролю за станом жорстких дисків. Цінність даних, збережених на жорсткому диску комп'ютера, часто перевершує вартість комп'ютера як такого. Коли диск виходить з ладу, інформація, що зберігається на ньому, втрачається частково або повністю.

Використовуючи технологію S.M.A.R.T., програма здійснює спостереження за поточним станом різних життєво-важливих параметрів, що описують надійність і продуктивність диска. Програма аналізує ці дані і попереджає користувача, коли параметри указують на критичне падіння надійності вінчестера. Це у багатьох випадках дозволяє запобігти втраті інформації.


Рік Випуску: 2013
Системні вимоги: Windows XP/Vista/7/8
Мова інтерфейсу: ML Російська +
Терапія в комплекті (кей + патч)
Розмір: 5.74 mb.

Завантажити/Download Hard Drive Inspector Professional 4.20 Build 185 :

Скачати Hard Drive Inspector Professional 4.20 Build 185 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.