UAstream.Net » Програми » Secret Disk 2.06 Rus Portable
Secret Disk 2.06 Rus Portable

Secret Disk - програма для створення безпечного диска на вашому комп'ютері, який може бути заблокований і розблокований з паролем щоб зберігати ваші особисті файли. Коли заблокований Секретний Диск, то він повністю невидимий з усім вмістом. Коли розблоковано Секретний Диск, то він видно в комп'ютері як звичайний (ще один) диск.

Ви можете зберігати будь-які файли і папки там, як зазвичай. Працює з будь-якими програмами, іграми та медіа, не потрібно купувати додаткові плати!
Припустимо, ви поділяєте комп'ютера між членами вашої родини, але Ви все ще хочете мати деякі особисті файли на ньому. Або ви просто не хочете, щоб уникнути випадкового людини (якщо ваш комп'ютер йде ремонт) знайшли секретні файли на вашому комп'ютері. Існує багато програм, які можуть шифрування / дешифрування ваші секретні файли, але це може зайняти багато часу, якщо у вас є багато таких файлів. Наше рішення дозволяє мати окремий диск на вашому ПК, який може бути заблокований і розблокований за допомогою пароля протягом однієї секунди! Більше того, коли закривається диск стає повністю невидимим в системі Windows.

Як це працює?
Просто встановіть Secret Disk та вибрати пароль. Потім запустіть Secret Disk. Натисніть кнопку розблокувати, введіть пароль, і ви побачите ще один диск X: з'являється в моїй області комп'ютерів. Тепер ви можете почати роботу з ваших особистих файлів, щоб зберегти їх в секретний диск X. Коли вам потрібна захист просто клацніть по значку в треї області для блокування секретного диска і воно зникне протягом однієї секунди з усім вмістом! Якщо ви хочете, щоб ваші файли назад, просто відкрити секретну програму диска, натисніть кнопку розблокування введіть свій пароль. Його легко!

Збій живлення:
У разі збою живлення або відмови Windows Secret Disk буде заблокована на наступному завантаженні системи. Це відбувається автоматично, так як секретну інформацію диску зберігаються в пам'яті, якщо пам'ять не вдається секретний диск не буде відновлений на наступному вході в систему. Це додає максимальний захист для вашого файли, розташовані на диску.

100% сумісний:
Secret Disk сумісні з будь-якими файлами та папками. Ви можете працювати з ним, як звичайно, як і папки "Мої документи".

Рівень безпеки:
Secret Disk не шифрує файли. Secret Disk тільки обмежити доступ до секретне місце з вашими файлами та зв'язків віртуального диска до неї, коли це необхідно. Це дасть вам достатньо безпеки, щоб приховати ваші файли від аварії людина бере контроль над ПК, але не гарантує верхнього рівня безпеки (тому що файли, що зберігаються на диску "як є", без шифрування).

Secret Disk 2.06 Rus Portable


Рік: 2013
ОС: Windows® XP/Vista/7/8
Інтерфейс: Multi/Російська
Ліки: Не потрібно
Розмір: 5.7 Mb

Скачати Secret Disk 2.06 Rus Portable

Скачати Secret Disk 2.06 Rus Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.