UAstream.Net » Програми » Perfectly Clear 1.3.5.1
Perfectly Clear 1.3.5.1

Оновився Perfectly Clear - плагін із серії "зробіть мені швидко і красиво", що дозволяє всього в пару кліків миші відкоригувати фотографії до зробленого виду в автоматичному режимі, а також виправляти їх у ручному режимі.

У цифрових камерах є 15 обмежень, які призводять до таких небажаних спотворень у вашій фотографії як: недоэкспонированность, засвітка, затемненность, брак насиченості і глибини кольору, поганий тон шкіри, розмитість, "червоні очі", шуми і т.д. Плагін Perfectly Clear виправить ці дефекти в автоматичному або ручному режимах із застосуванням власної фірмової технології, в якій застосовані більш 10 запатентованих коригувань і 10 років наукових досліджень.
Традиційні методи автоматичного виправлення зображень не завжди призводять до бажаного результату. Perfectly Clear заслуговує вашої уваги, щоб довірити йому автоматичне виправлення своїх фото з безцінними спогадами. Не завжди є час, щоб вручну виправляти кожну фотографію.
Perfectly Clear дасть вам можливість миттєво одним клацанням миші довести фотографію до досконалості. Просто запустіть плагін та вибрані фотографії будуть автоматично виправлені.
Perfectly Clear працює і з 8 / 16-бітними зображеннями, з RAW-файлами після конвертування, із застосуванням Adobe Camera Raw).

Інтеграція:
• Adobe Lightroom v2.7 і вище

Рік Випуску: 2013
Системні вимоги: Windows XP/Vista/7/8
Мова інтерфейсу: Англійська
Терапія в комплекті (кейген)
Розмір: 44.5 mb

Завантажити/Download Perfectly Clear 1.3.5.1 :

Скачати Perfectly Clear 1.3.5.1 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.