UAstream.Net » Ігри » Assassin's Creed IV Black Flag. Gold Edition (2013/Rus/RePack by =Чувак=)
Assassin's Creed IV Black Flag. Gold Edition (2013/Rus/RePack by =Чувак=)

Події Assassin's Creed 4: Black Flag розвиваються в 1715 році. Пірати правлять Карибами і навіть заснували власну Республіку, де корупція, жадібність і жорстокість зустрічаються на кожному кроці. Серед усього цього безладу можна виділити зухвалого молодого капітана на ім'я Едвард Кенуэй. Своїм прагненням до слави він заробив повагу, порівнянне навіть з Чорною Бородою, але це також втягнуло його у давню війну між Асасинами і Тамплієрами. Війну, яка може знищити все, що побудували пірати.

В ролі пірата-ассасина Едварду належить відвідати понад 50 локацій - острови, міста, порти, рибальські села, приховані бухти, місця аварій, цукрові плантації і навіть густі джунглі. В які саме з цих зон і в якому порядку потрапляє Едвард, залежить тільки від гравця - розробники надали повністю відкритий світ.

Особливості гри:
ВІДВАЖНИЙ БУНТІВНИК АССАСИН
Станьте Едвардом Кенуэйем, харизматичним і жорстоким капітаном піратів, які пройшли навчання Асасинів. Едвард вміло використовує прихований клинок ордена Асасинів і нові види зброї, включаючи подвійні абордажні шаблі і набір з чотирьох пістолетів.

ДОСЛІДІТЬ ВІДКРИТИЙ СВІТ, ПОВНИЙ РАЗООБРАЗНЫХ МОЖЛИВОСТЕЙ
Дослідіть самий широкий і різноманітний з коли-небудь створених світів Assassin's Creed. Дослідіть понад 75 унікальних місць від Кінгстона до Нассау і проживіть життя справжнього пірата:
- Разграбляйте потерпілі корабельна аварія судна
- Вбивайте Тамплієрів в квітучих містах
- Охотьтесь за рідкісними тваринами в диких джунглях
- Шукайте скарби в загублених руїнах
- Ховайтеся від ворогів у секретних бухтах

СТАНЬТЕ НАЙНЕБЕЗПЕЧНІШИМ ПІРАТОМ КАРИБІВ
Управляйте вашим кораблем “the Jackdaw” і переконуйте страх у всіх, хто зустріне вас на своєму шляху. Мародерствуйте і підраховуйте награбоване, покращуйте свій корабель, купуйте більше амуніції і припасів, які знадобляться вам для майбутніх морських битв. Поліпшення корабля надзвичайно важливі для морських успіхів Едварда протягом всієї гри. Атакуйте і беріть на абордаж масивні галеони, наберіть команду відданих матросів і вирушайте назустріч пригодам.

ДІЗНАЙТЕСЯ ВСЕ ПРО ЦІЄЇ ПІРАТСЬКОЇ ЖИТТЯ
Опинитеся серед таких легендарних персонажів, як Чорна борода, Каліко Джек, Бенджамін Хорниголд і встановіть республіку беззаконня на Багамських островах, що в підсумку стане початком Золотої епохи піратства.

САМИЙ КРАЩИЙ БАГАТОКОРИСТУВАЦЬКИЙ РЕЖИМ ЗА ВСЮ ІСТОРІЮ ASSASSIN'S CREED
Перевірте свої здібності справжнього вбивці, подорожуючи по карибським островам, відкриваючи нових піратів і досліджуючи екзотичні і барвисті локації. Вам також буде доступна Game Lab, де ви самі зможете створювати багатокористувацькі режими, вибираючи здібності, правила і бонуси. Грайте та діліться своїми режимами з друзями.

Особливості RePack:
- Видалений Мультиплеер / Нічого не Перекодировано.
- Ігрові архіви не Розпаковані!!
- Установка ~ 20 хв.

Назва: Assassin's Creed IV: Black Flag
Рік виходу: 2013
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Мова: Російська
Ліки: Вшита
Розмір: 5,62 Gb

Системні вимоги:
Операційна система: Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8;
Процесор: Intel Core 2 Quad Q8400 або аналогічний AMD з тактовою частотою 2,6 ГГц і вище;
Оперативна пам'ять: 2 ГБ;
Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 260 або AMD Radeon HD 4870 і вище з підтримкою Shader Model 4.0 і 512 МБ відеопам'яті;
Звуковий пристрій: DirectX-сумісна;
Місце на жорсткому диску: 30 ГБ.

Assassin's Creed IV Black Flag. Gold Edition (2013/Rus/RePack by =Чувак=) Assassin's Creed IV Black Flag. Gold Edition (2013/Rus/RePack by =Чувак=) Assassin's Creed IV Black Flag. Gold Edition (2013/Rus/RePack by =Чувак=) Assassin's Creed IV Black Flag. Gold Edition (2013/Rus/RePack by =Чувак=)

Скачати Assassin's Creed IV Black Flag. Gold Edition (2013/Rus/RePack by =Чувак=)
Скачати Assassin's Creed IV Black Flag. Gold Edition (2013/Rus/RePack by =Чувак=) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.