UAstream.Net » Програми » IObit Driver Booster Pro 1.1.0.551 Ml/Rus
IObit Driver Booster Pro 1.1.0.551 Ml/Rus

IObit Driver Booster PRO - ефективний і простий інструмент оновлення драйверів, це - нова програма, яка відмінно вписується в лінійку продуктів IObit. Застарілі драйвери можуть істотно впливати на продуктивність комп'ютера і призвести до збоїв системи. Driver Booster сканує і визначає застарілі драйвери автоматично завантажує і встановлює оновлення одним клацанням миші, заощаджуючи Ваш час. IObit Driver Booster - це відмінний інструмент для захисту Вашого ПК від збоїв обладнання, конфліктів і збоїв системи.

Одне з головних переваг утиліти - це простота у використанні, при максимальних можливостях вона розрахована на пересічного користувача інтерфейсу меню необхідно натиснути кнопку «Сканувати», після того, як будуть виявлені застарілі програми можна оновити тільки їх, а можна вибрати функцію «Оновити все». Функція "More info" - призначена для тих користувачів, які самостійно «піклуються» про своєму комп'ютері і бажають знати який драйвер, яку функцію виконує.

Інтерфейс програми не перенасичений різними дизайнерськими надмірностями, усі додатки витримані в єдиному дизайні, що дозволяє без труднощів виконати необхідну дію. Оновлення драйверів особливо корисно для тих, хто використовує останні версії різних ігор, так як вдосконалені драйвера значно підвищують продуктивність комп'ютера. Більш того, він спеціально розроблений для установки драйверів для кращої продуктивності в іграх.

Основні можливості:
Автоматично визначає застарілі драйвери
Оновлення в 1 клік для максимальної продуктивності обладнання
Тюнінг драйверів для швидкодії ігор
Швидкість, безпека і простота у використанні

IObit Driver Booster Pro 1.1.0.551 Ml/Rus


Рік: 2013
ОС: Windows® 8/XP/Vista/7
Мова: Багатомовний + Російська
Ліки:
Розмір файлу: 12.79 Mb

Завантажити IObit Driver Booster Pro 1.1.0.551 Ml/Rus

Скачати IObit Driver Booster Pro 1.1.0.551 Ml/Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.